Formázd otthon, mesterfokon!

A tökéletes hajformázás elengedhetetlen feltétele az egészséges haj. A táplált, egészséges tincseket sokkal egyszerűbb megszelídíteni, mint egy száraz, vitaminokért kiáltó, töredezett hajkoronát. Ha festett a hajad, akkor a regeneráló termékek használata még fontosabb. Használj kifejezetten színezett hajhoz ajánlott sampont és balzsamot!

Legyen a hajad rövid vagy hosszú, rendszeres időközönként tegyél fel egy hajpakolást és a hajad rendkívül hálás lesz érte.

Mindannyian szeretjük, azt az érzést, amikor kilépünk a fodrásztól, a hajunk fényes és csillogó, erre törekszünk az otthoni hajformázáskor is. Szerencsére, már nagyszerű termékek kaphatók a drogériákban, csak a hajtípusunknak megfelelőt kell megtalálnunk.

   
Bodyshop Bodyshop Bodyshop
Banános hajbalzsam Epres hajbalzsam Sheás hajbalzsam

Ár: 2190 Ft

Ár: 2190 Ft Ár: 2190 Ft

 

A tökéletes frizura egyik titka, hogy a hajat csak akkor kell elkezdeni formázni, ha az már 80 % -ban száraz. Ezt a folyamatot elősegíthetjük egy megfelelő hajszárító spray-vel, ami csodásan kisimítja a hajszálakat, fényessé és hidratálttá teszi a hajat.

A fodrászok mesterien bánnak a körkefével, érdemes ellesni tőlük pár trükköt. A haj tövét mindig a növekedési iránnyal ellentétesen szárítják, ezzel érik el a dús hatást. A hajszárítóval bánj óvatosan, válassz olyat, ami könnyen átfújja a hajat és nem égeti meg, se a hajszálakat, se a fejbőrödet!

Ha szeretnél minél dúsabb hatást elérni, akkor hajtőemelő készítményeket is használhatsz, segítségükkel garantáltan nem lapos a frizurád.

Tudtad, hogy hajvasalóval nemcsak simítani tudod a fürtjeidet, hanem akár csodás loknikat is varázsolhatsz vele? Viszont fontos, hogyha hajsimítót használsz, akkor hővédő spray-vel óvjad a hajszálaidat! Ha meg szeretnéd előzni a hajvégeid töredezését, akkor szerezz be hajvégápoló olajat is!

Alverde Kiehl's  Alverde
Hajhab Hajápoló szérum Styling gél
Ár: 999 Ft Ár: 4590 Ft Ár: 699 Ft

Ha elkészültél a hajformázással, már csak a fixálás maradt hátra. Rövid hajra zselét vagy waxot érdemes használni, hosszú hajadat pedig lakkal rögzítsd, melyet soha ne közvetlen közelről fújj a hajadra!

Még egy utolsó tipp: ha szeretnéd elkerülni a mindennapos hajmosást és formázást, akkor frissen tarthatod hajkoronádat száraz samponnal is, melyet körülbelül 20 cm-ről kell a hajtövekre fújni, bemasszírozni a fejbőrbe, majd kifésülni.