Freshland, Feel the rhythm of the taste - szól a szlogen.

img

Feel the rhythm of the taste- szól a szlogen.
 
Ezt az életérzést a szombati nyitórendezvény óta a WestEndbe látogatók is élvezhetik, ugyanis a Freshland hétvégén itt nyitotta meg új üzletét. A műsor házigazdája Csuti volt, aki szintén szívesen fogyasztja a változatos salátákat párjával Edinával együtt.
 
Edina szívesen jár ide a várandóssága óta is, hiszen ​a Freshland koncepció része, hogy prémium összetevőkből egyszerűen, gyorsan, egészséges ételeket hozzanak létre.
 
A megnyitó része volt egy salátakészítő verseny is ahol influencereink Rebeka, Jessica és Szabó Dóri mutatták be kedvencüket. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a széles kínálat megannyi lehetőséget tartogat mindenki számára, emiatt is igaz rá, hogy a saláta felér egy teljes értékű étkezéssel. Mindent megtaláltak, ami laktatóvá, színessé varázsolta ételüket. A műveket az étterem egyik tulajdonosa, Edina, valamint egy sajtómunkatárs értékelte. A versenyt Szabó Dóri nyerte, akinek salátája egy hétig a kínálat része lesz a salátabárban “Szabó Dóri kedvence” néven. Dórit meg is kérdeztük a verseny után miként éli meg az élményt: “Nagyon boldoggá tesz, hogy a salátám a kínálat része lett, hiszen így mindenkinek megmutathatom kedvencemet, amivel megbizonyosodhat arról, hogy salátával is jól lehet lakni”
 
Rebeka a következőket nyilatkozta: “Az életem mindig rohanás, emellett viszont igyekszem egészségesen táplálkozni. Nagyon jó dolognak tartom, hogy a Freshland létrejött, hiszen így mindig friss, tápláló és egészséges ételeket tudok fogyasztani, a gyorsaságról nem is beszélve. Miért választanék egy gyorséttermet, ha itt ez a csoda a kezünk ügyében?”
 
A gyors, de egészséges salátákat bárki a maga ízlése szerint készítheti el a legfrissebb csapat segítségével! Ha valaki szeretné házhoz rendelni kedvencét, az a Netpincér Go applikációjával könnyedén megteheti.
 
Válogass te is kedvedre influencereink kedvenc helyén.