Fürdőruha kalauz 2. – Mit viselj a strandon, ha homokóra vagy fiús alakod van?

Az Fürdőruha kalauz 1. részében arról írtunk, hogy az alma és körte alkatú lányok szépségét hogyan tudja egy fürdőruha jól kiemelni. Innen folytatjuk: most a homokóra és a téglalap/fiús alkatú lányoknak adunk tippeket!

 

Mit válassz homokóra alkatra?   

1. Mit válassz homokóra alkatra?

Talán te is tudod, hogy neked szinte bármi jól áll, így csak azt kell eldöntened, hogy idén milyen fürdőruhákat újítasz be.

2019. nyarán teret hódítanak a cikkcakk fürdőruhák, melyekkel igazán magadra irányíthatod a tekinteteket. Ha fehérbőrű vagy és nehezen barnulsz, akkor egy ilyen fürdőruhával garantáltan eltereled a figyelmet erről a tulajdonságodról. Homokóra alkatúaknak tökéletes választás a magasított derekú bikini. A kiegészítők rajongói is örülhetnek, hiszen ezeket az alsókat csattok és övek teszik még szexibbé.

Ha a visszafogottabb stílus kedvelője vagy, akkor válassz egy különleges szabású, a derekadat hangsúlyozó egyrészest fürdőruhát. Az idei nyár színe a narancssárga, ami igazán a napbarnított bőrön mutat jól. De viselj bátran nagy virágmintákat vagy akár ultradögös leopárd mintát!

Mit válassz homokóra alkatra?   

2. Ideális választás téglalap / fiús alkatok számára

 Mindenképpen érdemes bikinit választanod, hogy megmutathasd irigylésre méltóan lapos hasadat. Neked nagyszerűen állnak az idén is divatos csík bikini felsők. A pöttyök, fodrok és kosaras merevítők segítik, hogy dekoltázsod is hangsúlyos legyen. Az idei nyáron nagyon népszerű lesz a bársony hatású anyagból készült bikini, melyek kiemelik a nőiességedet!

Telitalált lehet, ha egy alkatodnak megfelelő cikkcakk fürdőruha mellett voksolsz, mert optikailag homokórát varázsolhat egy egyébként fiús alkatból.

 

+1 tipp - vízparton is csinosan: az idei nyáron a könnyed műanyag ékszereket is nyugodtan viselheted a strand szetttedhez!

 

Bármilyen fürdőruhában is hódítasz idén nyáron, egy nagyon fontos kiegészítőt soha ne hagyj otthon: a mosolyodat!

Napsütésben és strandolásban gazdag, önfeledt nyarat kívánunk!