GRAZIA STORE - Lépj be a stílus birodalmába!

A WestEndben nemrég megnyílt GRAZIA STORE egy olyan üzlet ahol nívós hazai és külföldi divatmárkák kreációi közül választhatod ki a számodra legszebb, legelőnyösebb darabokat. A kínálatot úgy állították össze, hogy minden élethelyzetben stílusos lehess, és megtaláld az egyéniségedhez illő ruhát. A hétköznapi szettek mellett megtalálhatod a megfelelő öltözéket és kiegészítőt, legyen szó egy exkluzív partiról, szakmai rendezvényről vagy tengerparti nyaralásról. A ruhák limitált darabszámban elérhetőek, így garantált az egyediség.

Először nézz körül, gyűjts ötleteket, aztán határozd el magad a vásárláshoz! A GRAZIA STORE jelszavai a stílus, egyediség és ízig-vérig nőiesség, melyet olyan márkák segítségével érnek el, mint a BRÄZIA, D’AMBROSIA, Edina Kulcsar, Hana, Marianna Herrhofer, Nini Molnar, WM, ZIA és végül, de nem utolsó sorban a saját márkánk a GRAZIA. A kiszolgálás során számíthatsz a szakmában szerzett több éves tapasztalatra, profizmusra és közvetlenségre, hogy a vásárlás élménye maximális legyen.

Légy stílusos és egyedi, büszkén vállald a stílusodat és merj kitűnni a tömegből! Viseld bátran azt, amiben igazán jól érzed magad!