Hamarosan megérkezik a Women’secret tavaszi kollekciója

img

Élénk színek, botanikus elemek és csipke – vidám, mégis kifinomult jegyekkel hamarosan megérkezik az üzletekbe a Women’secret legújabb, 2019-es tavaszi kollekciója. A szezon elengedhetetlen részeként a legromantikusabb Valentin-napi darabokat is megtalálhatjuk, merész tüll részletekkel és hímzett virágokkal. 
 
A Women’secret tavaszi kollekcióját az évszakra jellemző felszabadultság érzete inspirálta. A legújabb, izgalmas színvilágú darabokat a botanikus jegyek és geometrikus mintázatú csipke teszi még különlegesebbé.
 
A színpompás trendek megidézik a szezon vitalitását: a márkánál többek között megtalálhatjuk a rózsaszín, zöld, vörös és a különböző kék árnyalatú fehérneműket. Az izgalmas tónusú darabok finom nőiességet csempésznek a kollekcióba, a kényelmes kialakítás pedig a szabadság érzetet támogatja.
 
Hagyományos vagy brazil?
Ebben a szezonban a klasszikus és pántos brazil alsók lesznek a legdivatosabbak. A spanyol divatmárka ezeket a darabokat úgy alakította ki, hogy kényelmesen és szexinek érezzük magunkat benne akár minden nap.
 
Hamarosan itt a Valentin nap, így az év legromantikusabb szettjei is megérkeznek.
 
A Women’secret legújabb Valentin-napi kollekciójában hímzett virágokkal díszíti a fehérneműit, illetve áttetsző részletekkel kombinálja a szofisztikált, elegáns hatás elérése érdekében.
 
A különleges naphoz a legszenvedélyesebb színek illenek, így érzéki cseresznye vörös és ellenállhatatlan fekete fazonokkal is találkozhatunk a kínálatban. Emellett ebben az évben újdonságként a tüllt is beleépített a márka a legtöbb darabjába, ezzel érzékien merész sugallatot adva.