Idén is találkozhatunk a Sziget felett!

img

A nagy sikerre való tekintettel idén is kitelepül a WestEnd SkyBar a Szigetre, hogy felrepítsünk titeket a fesztivál és Budapest fölé, hogy ott koktélozhassatok!

 

Miután tavaly több mint 3.000-en emelkedtetek velünk a magasba, egyértelmű volt, hogy az idei év sem múlhat el Sziget kitelepülés nélkül! Sőt, idén még egy szinttel magasabbra emelkedünk, ugyanis a SkyBar egy messziről is már jól átható teraszról emelkedik majd fel, ahol kellemes lounge terület, alatta pedig koktélbár, DJ, és hatalmas tánctér vár mindenkit.

 

A SkyBar ezúttal ráadásul egy nem mindennapi megnyitót is kap, hiszen augusztus 8-án, a Sziget nyitónapján nálunk kerül megrendezésre a fesztivál legmagasabb koncertje is! A bátor fellépő a Puskás Peti vezette The Biebers lesz, akik egy különleges akusztikus műsort fognak adni 50 méterrel a fesztivál fölött. Mivel a SkyBar befogadóképessége 22 fő, ezért a helyszínen csak egy szűkkörű közönség élvezheti majd a showt, a Facebook oldalunkon viszont mindenki élőben követheti majd az eseményeket augusztus 8-án 16:00-tól.

 

Ebben az évben a környezettudatosságra is még nagyobb hangsúlyt fordítunk, így a SkyBarban kapható koktélokhoz környezetbarát biológiai úton lebomló PLA műanyagból készült szívószálakat adunk a vendégeknek.

 

Ha mindez még mindig nem lenne elég meggyőző, hogy idén itt a helyetek, akkor nézzétek meg a tavalyi SkyBar-ról készült videónkat!