Irodai munkalehetőség diákok számára a WestEndben

Ha szívesen kipróbálnád milyen lehet egy vezető bevásárlóközpontban dolgozni, ha belelátnál a WestEnd City Center mindennapjaiba, ha szeretnéd megismerni hogyan fűződik minden terület egységgé, a bérbeadástól a marketingen át a műszaki üzemeltetésig, akkor nálunk a helyed!

 

Jelentkezz, ha:

szereted a pörgést, szeretsz új dolgokat tanulni, ha tiszteled a folyamatokat, denem félsz újításokat kezdeményezni, ha boldoggá tesz, amikor igazán szépre sikerül egy Excel, vagy egy nagyon stílusos prezit készítesz, ha jól tudod használni az angolt, ha szeretsz komplexen gondolkozni, ha örülsz, ha egyedül oldhatsz meg feladatokat.

 

Fontos, hogy aktív nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkezz, érts az Office programokhoz, tudj angolul kommunikálni!

 

Nálunk fejlődhetsz! A fizetésen túl részt vehetsz tréningeken, szakmai konferenciákon, vannak nyelvi kurzusaink. Jó lokáció, központi munkahely, ingyenes parkolási lehetőség, CSR, sport programokon való részvételi lehetőség, vidám, jóhangulatú csapat, kávé, ásványvíz, gyümölcs, koncertkedvezmények.

 

A cégcsoport a 2017-es Aon Hewitt Magyarország felmérésén a 250 fő alatti kategóriában elnyerte a legjobb munkahely díját.

 

Jelentkezni a btrencsenyi@westend.hu email címen tudsz fényképes önéletrajzzal, határidő: június 15.