Ismerkedj cuki segítőkutyákkal a WestEndben!

A JOY magazin minden évben kétszer hívja segítségül a JOY-Tündért, hogy azokon segítsen, akiknek szüksége van rá. Ehhez pedig te is csatlakozhatsz, mert minden megvásárolt májusi JOY magazin árából 10ft kerül egy kiválasztott szervezethez, ezzel támogathatod a munkájukat!

A JOY-Tündér msot a NEO Magyar Segítőkutya Egyesületet támogatja 10 Ft-tal minden eladott májusi JOY magazin árából.

A Egyesület egyik fő célja a fogyatékossággal élő emberek érdekképviselete és társadalmi beilleszkedésének elősegítése speciálisan képzett segítőkutyákkal.

 

 

Az egyesület másik küldetése a széleskörű társadalmi szemléletformálás segítőkutyák bevonásával: interaktív programjaik célja nemcsak a fogyatékos személyek mindennapjainak megismertetésével az integráció és esélyegyenlőség előmozdítása, hanem az ép gyermekek és felnőttek szociális készségének fejlesztése (pl. segítőkészség, empátia, együttműködő készség), továbbá személyiség- és közösségfejlesztés. Eközben a felelős állattartásra is szeretnék ráirányítani a figyelmet.

 

Május 10. és 13. között pedig te is találkozhatsz az egyesület kutyáival, hiszen ők is ott lesznek a WestEnd Millennium udvarában a JOY-Trendszigeten!