IV. Vegan Food Fest a tetőteraszon
IV. VEGAN FOOD FEST a növényi ételek ünnepe új helyszínen, a WestEnd tetőteraszán!


Kóstolnál hazai és határon túli ételkülönlegességek növényi alternatíváit? Lehűtenéd magad egy tejmentes fagyival? Nem tudod elképzelni milyen egy vegán hamburger vagy hotdog? Sajtalternatívákat kóstolnál? Szereted a tápláló nyers ételeket és a superfoodokat? Megkóstolnád pár magyaros fogás vegán változatát, vagy csak ennél egy növényi alapú egytálételt? Bűntudatmentes édességre fáj a fogad?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a IV. Vegan Food Fest-en a helyed. Szeptember 7. és 10. között összecsődítjük Magyarország vegán és vegánbarát éttermeit, cukrászdáit, street foodosait, bisztróit, hogy neked egyéb dolgod ne legyen, csak élvezkedni a gasztróforgatagban.


Miért kihagyhatatlan a rendezvény?

Nos, ha nem lenne elég, hogy Magyarország egyetlen vegán gasztrofesztiváljáról van szó, akkor eláruljuk, hogy ennél többet is tartogatunk nektek. Ahogyan eddig, úgy a IV. Vegan Food Fest-en is olyan egyedi étlekkel készülnek a kiállítók, amelyet sem a rendezvény előtt sem a rendezvény után nem kóstolhatsz majd náluk. Elég csábító?

Akkor találkozzunk szeptember 7. és 10. között a WestEnd tetőteraszán és élvezd a legmenőbb növényi ételeket!

Kattints IDE a facebook eseményhez, ahol bővebben informálódhatsz a kiállítókról!