Kalauz az idei nyárra: IKON magazin

IKON magazinunk 2017-ben nagy változásokon ment keresztül, hiszen desginban és tartalomban is egy nagyon modern, és könnyed vonalon indultunk el. Vagányságban nincs hiány, így egy percig sem volt kérdés, hogy ki lesz a címlapon: ikonikus énekesnőnk: Marge

A vele készült interjút ITT olvashatjátok.

Nagyon trendi vonalon indultunk el, hogy minden olvasónk megtalálja az ínyére való olvasnivalót:

Interjúk, stílustanácsok, programajánlók, és egyéb finomságok, pontosan, ahogy szeretjük. Íme egy kis ízelítő:

 

Mi másról is szólhatna a nyár, mint a fesztiválokról, és mindennel, ami ezekkel jár: fantasztikus koncertek, élmények és természetesen az elmaradhatatlan fesztiválos szettek! Lapozd végig magazinunk, és inspirálódj divatszakértőink cikkeiből. Akár a tökéletes fürdőruhát keresed, akár a legutolsó trendek darabjait vinnéd haza, profi tanácsokkal, és természetesen üzletlistával várunk Titeket!

Nincs tökéletes megjelenés a tökéletesen megválasztott kozmetikai termékek nélkül! A nyári sminktrendek, a bőrápolás és a napvédelem mind kiemelt téma az IKON nyári számában! Legyen szó strandolásról, fezstiválsminkekről, vagy utazásról, mi segítünk, hogy mi kerüljön be a táskádba! 

Azokra is gondoltunk, akik inkább otthon relaxálnának: tippek és trükkök széles tárháza vár a szabadidő minőségi, és mégis relaxálást garantáló eltöltésére:) Bízd ránk magad, és pihenj rá a dolgos hétköznapokra velünk!