Kendőt a hajba és elfelejtheted a „béna-haj napokat”!

Idén nyáron nem lehet elég kendőd, hiszen újra óriási divat a sálakat hajba kötve viselni! Ezerféle képen variálhatod, szinte mindegy, hogy hosszú, félhosszú vagy rövid frizurát viselsz. Ha reggel belenézel a tükörbe és úgy érzed, hogy egy tipikus „bad hair day” köszöntött rád, ne hagyd, hogy kibabráljon veled! Válassz egy szettedhez illő kendőt és regulázd meg a rakoncátlan fürtöket!

A kendő anyaga bármilyen lehet, de talán a legpraktikusabb és leghajkímélőbb viselet a szatén és a selyem, ami nem szárítja a hajszálakat és nem gabalyodik bele könnyen a hajadba.

 

Rövid hajba kendőt? Miért is ne!

Ha valami igazán bohókásra vágysz, akkor fogj egy színes sálat, és úgy kösd meg, hogy a masni a fejed tetejére kerüljön. Ennél eggyel visszafogottabb, ha széles vagy vékony hajpántként teszed a hajadba. De ha rádtör az érzés, hogy ma jobb lesz szinte az egész hajadat eltakarni, akkor akár turbánként is viselheted!

 

                                

 

Hosszú vagy félhosszú hajad van? A lehetőségek tárháza szinte végtelen!

Ha csak egy selyemkendővel átkötöd a copfodat, már az is különlegessé teszi az egyébként hétköznapi viseletet.

                                                    

Újra menő a félig felfogott haj, amit könnyen feltűnővé tehetsz egy lazán megkötött sállal.

                                                     

A fonás már önmagában is elég extra, de tovább tudod fokozni a hatást, ha egy szép kendőt fonsz a tincseid közé.

                                                    

Szereted reggelenként csak gyorsan összefogni a hajadat egy laza kócos kontyba? Hurkold át egy vidám kendővel, és máris egész máshogy mutat a frizurád! A feszes balerina konttyal is jót teszel, ha egy színes sállal tekered körbe.

                                                

Érdemes sokféle kendőt beszerezned a nyárra, hiszen nem foglalnak túl sok helyet sem a gardróbodban, sem a bőröndödben, mégis a legvagányabb kiegészítői lehetnek a hétköznapi és a fesztivál szettjeidnek is!