Készítsd fel bőrödet a nyárra a LUSH-sal!

img

Bőrünk rengeteg külső hatásnak van kitéve, éppen ezért is megfelelő ápolást igényel. Érzékeny bőrünk könnyen irritálhatóvá válik, száraz bőrünket meg gyakran érezzük feszesnek, de a környezeti hatások - a napsütés, a szél- is könnyen okozhatnak problémákat. Mindannyiunk bőre különböző, de az érzékeny bőrűek biztosan jól járnak a LUSH termékeivel, mivel frissen készülnek és nem tartalmazzák a leggyakoribb allergéneket.

 

Tippek

  • Az aloe vera gél és az aloe vera kivonat megtalálható a Skin Drink arckrémben
  • Igazán intenzív kezelésért válaszd a BB Seaweed friss arcpakolást, mely aloét, tengeri moszatot, rózsa-abszolútot és őrölt mandulát tartalmaz.
  • Dreamtime fürdőolajban is kamilla található, mellette a fair trade bio kakaóvaj és a levendula nyugtatja és kondicionálja a bőrt. 
  • Száraz kézre a Helping Hands kézkrém ideális megoldás, mely nyugtató kamillavízzel, fair trade sheavajjal és mézzel lágyítja a dolgos kezeket.
  • Bunny Moon zselés arcpakolás mézet és karragénkivonatot tartalmaz a lágy és simogatnivalóan puha bőrért. 

Térj be a WestEnd LUSH üzletébe, ahol segítenek megtalálni a bőrödnek megfelelő termékeket, hogy természetes alapanyagokból, és állatkísérletek mellőzésével készült kozmetikumokat használj!