Készüljünk a tavaszra a Springfielddel!

Balett óra
Idén tavasszal a Springfielddel táncra perdülhetünk: a legújabb kollekcióját a balerina stílus elemei inspirálták egy kis keleties hatással. Virágminták pasztellrózsaszín, melanzs, türkiz vagy egyszerű fekete környezetben teszik viselőjüket nőiesen vagánnyá. A japán minták adják a ruhadarabok jellegzetességeit, amelyeket még különlegesebbé tesz a lurex vagy a flitteres anyag.

Kivirágozva
Tavasszal mi is kivirágzunk a Springfield vidám, színes szettjeiben: a friss, fiatalos ruhadarabokon a virágminták kapták a főszerepet, amelyek egyaránt bámulatosan mutatnak az ingeken és a lenge, tavaszi pulóvereken. A kollekciót az ekrü, a piros és a tengerészkék hármasa dominálja, amikkel a legegyszerűbb ing-nadrág kombinációt is különlegessé tehetünk. A napos tavaszi délutánokon bomberdzsekivel párosítva tökéletes összhatást nyújt.

Letisztult csíkok
Kényelmes, mégis elegáns? Nem lehetetlen: a Springfieldnek védjegyeivé váltak a laza eleganciát képviselő ruhadarabok. Az egyszerű tengerészkék és szürke csíkos felsők tökéletes viseletek lehetnek az irodában vagy egy kellemes, tavaszi délutánon. A nyomott vagy kötött ingünk egy farmerral kiegészítve egyszerű, de letisztult megjelenést biztosít.


Vissza a ’80-as évekbe!
A férfi szetteknél is számtalan újdonsággal találkozhatunk. Tavasszal  visszatérünk egyenesen a nyolcvanas évek közepére: a Springfield ruhadarabjait az évtizedre jellemző fiatalos lazaság inspirálta. A márkától megszokott kényelmes szabásokat a sportos, retro elemek dobják fel. A színes, mintás és csíkos felsőinket tökéletes kombinálhatjuk felhajtott szárú farmerrel és laza utcai cipővel.