Játssz és nyerj fesztivál napijegyet a WestEnddel!

Fesztivál: I love you
 
 
Nyár, napsütés, vízpart, fesztivál, buli és most már a WESTEND is!

Hozd ki velünk a legtöbbet a fesztiválból, keress meg minket a Szigeten, és legyen ez a legjobb nyarad!

Egy fesztivál a végtelen bulizásról, haverokról, koncertekről, fergeteges hangulatról, felejthetetlen élményekről szól, és most mi is ott leszünk veled, hogy ezeket a legtökéletesebb szintre emeljük! És az emelést mi itt szó szerint értjük!
Elhozzuk neked a hamisítatlan SkyBar érzést, ahol a testeddel és az italoddal együtt a hangulatodat is a magasba emeljük, hogy a felhők felett érezhesd magad a Balaton Soundon vagy a Szigeten. Igyál egy fantasztikus koktélt a haverokkal a WestEnd SkyBarban 50 méter magasban, kémleld a fesztivál forgatagát, és érintsd meg az eget a kezedben egy finom itallal! Vagy kettővel.
Akár a koncertek előtt vagy után, vagy csak a standok közt nézelődve, koktélokból kötelező nálunk feltankolnod. Ha unod a sörfogós mászkálásokat, válassz jeges csodáinkból, hogy a koncerteken frissen szelhesd a tömeget, egészen a legelső sorig. A másnapot pedig kezdd nálunk egy frissítő turmixszal!
Az idei két nagy fesztiválon a Lounge érzésben sem lesz hiány, pihenj nálunk, tervezz egyedi pólót, készíts fesztiválos kitűzőket, vagy csak igyál egy újabb koktélt, földön, vízben, levegőben.

És csak hogy fokozzuk a fokozhatatlan!
Ha szeretnél ingyen bejutni a Szigetre, nincs más dolgod, csak töltsd le a WestEnd app-ot, és vegyél részt Facebook játékunkban!

Készíts magadról egy őrült fesztivál selfie-t, és töltsd fel a WestEnd Facebook oldalán található játékposzthoz, és legyen a tiéd a 20 db Sziget napijegy egyike, egy WestEnd SkyBar belépő vagy egy Westival póló. A poszthoz KATTINTS!
 

Töltsd le itt a WestEnd appot, ha IOS-ES KÉSZÜLÉKED VAN! LETÖLTÉS
Töltsd le itt a WestEnd appot, ha ANDROIDOS KÉSZÜLÉKED VAN! LETÖLTÉS

Ha a birtokodban van az applikáció, gyere a WestEnd Facebook oldalára és játssz!

 
A játék időtartama:
Sziget Fesztivál játék: 2017. július 5. – augusztus 8.
 
Feküdj rá a fesztiválra a WestEnddel!