kisautok.hu

 

Hamarosan itt a VAKÁCIÓ!

Ne hagyja, hogy gyermeke a nyarat a szobában töltse! Lepje meg a bizonyítványosztásra egy kültéri távirányítós játékkal és garantáltan minden idejét a levegőn fogja tölteni.

Nagyon sok szülőnek gondot okoz, hogy gyermeke a nyári szünidőben, csak a szobájában gubbaszt és az okos telefonját nyomkodja. Nálunk olyan játékokat talál, ahol gyermekének nem kell lemondania a telefonjáról, de azt a szabadban és hasznos időtöltésre fogja használni.

Boltunkban széles választékkal és remek árakkal várunk mindenkit. Legyen kicsi, vagy nagy gyerek, kezdő vagy haladó, szakértő kollegáink biztos megtalálják a megfelelő ajándékot számára.

Mentor Modell üzletünkben bátran ki is próbálhatják a játékokat így érdeklődésének és tudásszintjének megfelelő játékot tud választani.

Nálunk mindent megtalál, amit távirányítani lehet, sőt többet is.

Ízelítő választékunkból: tanuló és profi drónok, off-road és aszfalt autók, hajók, munkagépek, robotok széles választéka.

Ha tájékozódna kínálatunkról, akkor keresse fel weboldalunkat: www.kisautok.hu, vagy térjen be üzletünkbe az aluljáró szinten (link a térképhez).