Kolbászolj a Séf Asztalánál

img

Két végéről pirítják a kolbászt Budapest kolbászozói április utolsó hétvégéjén (04.27 - 04.29.). Nem volt még arra példa, hogy a kolbászokról híres gasztronómiai szcéna összebútorozzon egy hétvégére egy izgalmas kulináris túrát összeállítva.

 

A nagy budapesti kolbászolás néven futó kezdeményezés olyan neveket egyesített, mint a Belvárosi Piacon tevékenykedő, Bíró Lajos által életrehívott A séf utcája, a Dob-Kazinczy utcák sarkán található, Tasnádi Ákos séf szerelemprojektjeként létrejött húsmennyország, a Cupákos, a klasszikus kolbászozó hentes a Móriczon, Ica Mama Húsboltja, a Madách téri fiatalos lendületben Wossala Rozina hotdog paradicsoma, a Kishusom, a Wesselényi utcában, Juba Benedek által vezetett Töltő, és Wolf András gasztróhelye, a Séf asztala a WestEndben.

 

Járjuk végig ezt a túrát, ahol az első helyszínünkön egy gyűjtőfüzetet kapunk, amibe minden vásárláskor pecsételnek. Ezt a gyűjtőfüzetet az esemény utolsó helyszínén le is kell adnunk. Azok a résztvevők, akik legalább 3 helyen fogyasztottak a kolbász különlegességekből, egy kolbászközösséget építő Secret Sausage Party-n vehetnek részt extra élményekkel és egy húsbavágó nyereménnyel. A részletekről érdeklődjetek az egyes helyszíneken vagy A nagy budapesti kolbászolás nevű közösségi média esemény oldalán.

 

Hagyjuk hát hátra április utolsó hétvégéjén az otthonfőzést és ugorjunk le egy karikára ezekre a helyszínekre, hogy jövőre újult erővel, több helyszínen kolbászoljunk a budapesti flaszteron.