Kuponozzatok okosan!A kupon napok idején, hajlamosak vagyunk kicsit túlzásba vinni a vásárlást, ha nem okosan csináljuk.
Kövessétek kalauzunkat, hogy mindent beszerezhessetek, és az idegeitek is életben maradjanak a nap végéig ;)


Mire van szükséged?
Ezt a kérdést még jóval a kupon napok előtt érdemes átgondolni. Nézz szét a szekrényedben, és készíts egy kis jegyzetet, hogy mi az amire valóban szükséged van a tél közeledtével, hiszen kupon napok alatt a nagy kedvezmények miatt könnyen elveszítjük a fejünket és rengeteg olyan dolgot megvásárolunk, amire nincs is szükségünk.


Készülj fel!
Időben vedd meg az újságot, és még vásárlás előtt lapozd végig, hogy mely üzletekbe érvényesek a kedvezmények. Ilyenkor általában sokan vannak az üzletekben, és biztos Ti is bele futottatok már olyan helyzetekbe, amikor álltok a hosszú sorokban, és valaki épp fizetésnél próbálja a kuponját kivágni. Ne essetek bele ebbe a hibába! Üljetek le otthon egy jó meleg tea mellett a fotelbe, és vagdossátok ki a felhasználni kívánt kuponokat. Ha biztosra akartok menni, csoportosítsátok őket valamilyen rendszer szerint, például vegyétek külön amiket egész biztos felhasználtok, és tartsátok külön azokat, amikre még alszotok egyet.


Ha már profi vagy:
Utolsó tippünk, azoknak szól, akik szeretnék elkerülni a nagy tömeget. Ha már kiválogattátok a kuponokat, és azt is tudjátok, mire van szükségetek, járjátok körbe a bevásárlóközpontot még a kupon napok előtt, nézzetek szét az üzletekben és már akár fel is próbálhatjátok a kiszemelt darabokat, hogy elkerüljétek a kupon napok alatti hosszú sorokat. Így ha eljön a nagy shopping-ünnep, már csak be kell sétálnotok a boltokba, a kasszához vinni a már előre kiszemelt darabokat, és a nap többi része szólhat a pihenésről - egy finom ebéd, egy kávé a barátnőkkel vagy egy jó mozi! ;)