Jó szervezés, szuper új év

 

Papír-írószer
Bármennyire is az online világban élünk, és minden digitalizált, azért a jól bevált jegyzetfüzet, és a post-it minden irodában jó szolgálatot tesz. Akár meetingre kell rohannod, akár egy gyors infót kell feljegyezned, fontos, hogy legyen kéznél mindig egy toll/ceruza, és papír. A határidőnapló sokak szerint old-school, de akik ragaszkodnak hozzá, azok igazán szép darabok közül válogathatnak a Pirex üzletében.

Rend a lelke mindennek
Szerződések, feljegyzések, számlák, iskolai jegyzetek, magazinok és egyéb papírok... bármelyikről is legyen szó, egy jól vezetett lefűző, és mappa elengedhetetlen kelléke a mindennapoknak. Akár a műanyag, akár a papír verziót választod, figyelj rá, hogy pontosan kategorizálj, és nem lesz probléma előkeresni egyetlen darabot sem. Ha bohókás hangulatú a közeg, válassz színes kiegészítőket: mintás cellux, kapcsok és egyéb design elemek várnak, többek között a Stile Interio üzletében is.

Az a bizonyos technika
A téli leárazások kapcsán ideje beruházni a technikai kellékekbe is, ugyanis ilyenkor jelentős kedvezménnyel várnak mind a márkakereskedések, mind az elektronikai üzletek. A márkahűeket az Istyle szakértői lesznek segítségűkre, aki pedig bizonytalan a döntést illetően, bátran körülnézhet a Media Markt kínálatában is. Táblagépek, telefonok, laptopok és egyéb tartozékok széles választéka vár mindenkit.

Tedd személyessé
Természetesen a munkaállomás kinézete nemcsak a személyiségedtől függ: az adott cég szabályai is nagyban befolyásolják, mennyire dekorálhatod kedved szerint irodádat, asztalodat. A növény jelenléte például pozítiv hatással van az emberi szervezetre (erre vonatkozóan több tanulmány is készült) természetesen nem kell egy dzsungellel körülvenned magad, de egy cserepes, kisebb pálma bármelyik íróasztalon elfér. Ha szereted megörökíteni a pillanatokat, itt az idő, hogy ne csak telefonon, és a cyber térben őrízgesd emlékeidet. Néhány képkeret, és kedves momentum a legszürkébb hétköznapokon, a legnagyobb hajtás közepette is mosolyt csal az arcodra. A Stile Interio, a Kaktus Ajándék, és az H&M Home is mutatós darabokkal vár.