Lehetséges? Irodába és strandra ugyanabban?

   Szerencsére sokan már nemcsak egészség és környezet tudatosak, hanem egyre inkább törekednek az öltözködés területén is az észszerűségre, és olyan ruhatárat alakítanak ki, melynek darabjai kitűnően kombinálhatók egymással. Szükség is van erre, hiszen számtalanszor előfordul, hogy egy napon belül akár több szerepben is helyt kell állni, és nincs idő teljes átöltözésre.

Ezért hasznos, hogyha frissítésbe fogsz, akkor úgy vásárolj, hogy akár teljesen különböző alkalmakra is megállják a helyüket a választott darabok, a kiegészítőknek és a találékonyságodnak köszönhetően.

                                                  

Pink húzott pamutruha:

Scotch&Soda: 24990 Ft

Szalmakalap:

H&M: 3995 Ft

Táska:

Zara: 5995

Színes bogyós nyaklánc:

Bijou Brigitte: 2990 Ft

Szemüveg:

Mango: 5595 Ft

Fehér ing:

GAS: 9890 Ft

Színes bogyós nyaklánc:

Bijou Brigitte: 3590 Ft

Üditő:

Starbucks: 1250 Ft

 

 

 

 

Vegyünk példának egy forró nyári napot, melynek a nagy részét egy légkondicionált irodaházban töltöd, munkával. A cégnél természetesen elvárás a megfelelő, csinos öltözék. Este pedig találkozol a barátaiddal, és mivel sokáig süt a nap, még egy késő délutáni strandolás vagy vízparti beszélgetés is belefér.

Az irodába tökéletes viselet a pink pamut ruha is, ha ezt egy elegáns blúzzal és a megfelelő, színben passzoló ékszerrel kombinálod. Természetesen a magas sarkú is elmaradhatatlan kiegészítője az irodai szettednek.

A munka utáni baráti chillezéshez pedig csak szabadulj meg a blúzodtól, cseréld a kiegészítőket és máris kész a tökéletes és laza összeállítás a strandra.