Levi’s® a Netflix sikersorozat - Stranger Things kollekció

 

LEVI’S® x STRANGER THINGS 2019 ŐSZ-TÉL

Strange looks good on you.

 

STRICT EMBARGO 1st JULY

A 2019-es őszi-téli szezonra a Levi’s® a Netflix sikersorozatával, a Stranger Things-szel összefogva hozott létre egy kapszulakollekciót, amely férfi és női termékeket egyaránt kínál. Bármilyen 80-as években készült filmet nézve rögtön kiderül, hogy ez a Levi’s® évtizede volt. Ha erre mai bizonyítékot keresünk, nem is kell messzebb mennünk a Stranger Things sorozatnál, ami a szintén ebben az időben játszódik. És mivel a Levi’s® a 80-as évek alapvető ruházata volt, nem meglepő, hogy a szereplőket is rendszeresen Levi’s®-ben láthatjuk.

 

A Stranger Things jelmeztervezőivel szorosan együtt dolgozva a harmadik szezonon, a Levi’s® kihasználta kiterjedt archívumát, hogy a szereplők közül miél többen korhű jelmezeket viselhessenek a sorozatban. Az új szezon 1985-ben játszódik, abban az időben, amikor a Levi’s® hatása a kulturára és a mindennnapok divatjára ugyanolyan jelentős volt, mint napjainkban. A Levi’s® tervezőcsapata azon is együttműködött a sorozat jelmeztervezőivel, hogy egyedi, eredeti Levi’s® darabokat replikáljanak a sorozat két közönségkedvence, Eleven és Dustin számára. Ezek az öltözékek nemcsak a sorozatban tűnnek fel, hanem a Levi’s® x Stranger Things kollekció speciális nyári kiadásában megvásárolhatóak is lesznek. Idén júliusban bárki bemehet az üzletbe és egy teljes, eredeti minták alapján készült Levi’s® öltözékkel távozhat, ameket a Stranger Things hősei is viseltek. Tényleg újra 1985 van.

 

                                                 

Camp Know Where Ringer Tee              El Pleated Jean                      Aztec Print Shirt

 

A két, a sorozatban is látható öltözék az Eleven által viselt Azték mintás ing és az El Pleated Jeans, illetve a Trucker sapka és a feliratos Camp Know Where Ringer póló, amit Dustinon láthattunk. Emellett lesznek olyan termékek is, melyek a sorozat különböző elemeit ünneplik. Pólók és pulóverek Stranger Things feliratokkal és idézetekkel, farmerek és farmerdzsekik a szereplők nagyfelbontású fotóival, és olyan különleges Levi’s® apróságok, mint fejjel lefelé álló felvarrók és címkék (egy főhajtás az “Upside Down” felé), és egy egyedi Levi’s® Batwing póló, ami a Stranger Things címének grafikájával. Gyakorlatilag a tévé egyik legkedveltebb sorozata ünnepli a 20. század legszeretettebb évtizedét, együttműködve a divat történetének egyik legikonikusabb márkájával.

 

“Stranger Things – amikor ez a lehetőség szembejött, véreznikezdett az orrom. A forgatás meglátogatása és holy ezekkel az elképesztő tervezőkkel dolgozhattunk, a kollaborációk egy új szintjét jelentette.”— mondta Jonathan Cheung, SVP of Design Innovation at Levi’s®.

A kit chapati a kollekciót bemutató kampányon is együtt dolgozott, amelyet a híres Starcourt Mallban fotóztak, a Stranger Things harmadik évadának fő helyszínén.

 

 

A Levi Strauss & Co.-ról:
A Levi Strauss & Co. a világ egyik legnygobb ruházati márkája és vezető

farmermárkája. A cég férfiaknak, nőknek és gyerekeknek tervez és forgalmaz farmereket, ruházati termékeket és kiegészítőket a Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.TM, és Denizen® márkanevek alatt. A cég termékei világszerte több, mint 110 országban elérhetőek üzletláncokban, nagyáruházakban, online áruházakban, illetve hozzávetőlegesen 3000 saját üzletben. A Levi Straus & Co.’s 2018-as nettó bevétele 5.6 milliárd dollár volt. További információért látogasson el ide http://levistrauss.com