Levi's holiday 2017 kollekcióEzen a télen jelszavaink a jelen, a spontaneitás és az élet szeretete. Az ünnepek alkalmából a Levi's olyan darabokat tervezett, amelyek tökéletesek azok számára, akik alkalomtól függetlenül meg szeretnék mutatni az igazi stílusukat. Az ikonikus daraboktól kezdve, amik sosem mennek ki a divatból, az utolsó pillanatban életet mentő ajándékötletekig mindent megtalálsz a kollekcióban.

Ötven éve mutatták be a harmadik típusú Trucker dzsekit. A farmerektől a rocksztárokig, a kamionsofőröktől a lázadókig mindenki viselte, ezáltal a dizájnja meghatározó maradt a mai napig a dzsekijeink tervezésekor. Idén egy kis meglepetéssel készültünk. A klasszikus Trucker dzsekitől a puha és meleg Sherpa Truckerig, mindenki megtalálhatja a tökéletes téli darabot a számára. A hölgyeknek az utóbbi most elérhető kordbársony verzióban is, amelyet gyönyörű hímzett rózsák díszítenek. 

Ha szorít az idő az ajándékok vásárlásakor, válassz a Levi’s® pulóverei és pólói közül, hiszen minden fiú és lány számára stílusos és laza viselet a kedvenc 501® Skinny farmerjével. A logó dizájn egyszerre nosztalgikus és modern, amelyet a Los Angeles-i 1984-es olimpiai játékok amerikai csapatának uniformisa ihletett. A limitált kiadású ezüst- és rézfóliából készült logóval díszített pólók és pulóverek ünnepi hangulatot árasztanak, amelyeket kiegészíthetsz a hozzájuk passzoló sapkákkal vagy tornazsákkal.

Dobd fel az outfited  egy színes kendővel vagy akár kettővel, vagy válaszd a kilencvenes évek ihlette tote bag-et. Ha pedig egy kis luxusra vágysz, a fekete szarvasbőr sapka elegáns és praktikus viseletet nyújt a hideg időben.

A Levi’s® L Pack hátizsákja tartós és praktikus darab (akár csak a farmerjaink). A különleges dizájnjának köszönhetően a külső zsebében az apróságokat is rendben tarthatod. Készülj fel a mínuszokra a szivárvány minden színében kapható sapkáinkkal, amik melegen tartanak az ünnepekkor, és utána is. A rézfólia logós sapka, tornazsák és baseball sapka ünnepi hangulatot kölcsönöz a szettednek.