Márton Anna

A Magyar Vivószövetség támogatásának céljai:
- A WestEnd Grand Prix Magyarországon van, így minden magyar versenyző rajthoz állhat
- példaképállítás a fiatalok elé, ezrt van elnevezve a WestEnd Grand Prix sákovics Józsefről, az első magyar párbajtőr-világbajnokról.

Leifjabb ragyogó csillagunk: Márton Anna 2010-ben a kadett Európa-bajnokságon bronzérmes volt egyéniben, aranyérmes csapatban (Várhelyi Kata, Katona Renáta, Hammer Claudia). A kadett világbajnokságon is harmadik lett. Ezzel az eredményével kvalifikálta magát az ifjúsági olimpiára, de mivel nem érte el az alsó korhatárt, így ezen nem vehetett részt. Ugyanebben az évben a junior Európa-bajnokságon is harmadik helyezést ért el egyéniben. Csapatban (Várhelyi, Gárdos Judit, László Luca) ezüstérmes volt.
2011-ben a kadett Európa-bajnokságon második helyezést ért el egyéniben és csapatban (László, Katona, Drajkó Lili) is. A junior világbajnokságon a dobogó harmadik fokára állhatott. Csapatban (Várhelyi Anna, Várhelyi K., László) ötödik lett.
A felnőtt Európa-bajnokságon egyéniben 39.,csapatban (Benkó Réka, Várhelyi A., Garam Nóra) kilencedik helyezést szerzett. A világbajnokságon nem jutott túl a selejtezőn. Csapatban (Benkó, Várhelyi K., Damu Dóra) hatodik volt. 2012-ben egyéni kadett Európa-bajnokságot nyert. Csapatban (Mihalik Nóra, Kelecsényi Mira, Sétáló Mirella) bronzérmet szerzett. A junior Eb-n szintén első lett. A kadett világbajnokságon második volt. A junior vb-n kilencedik lett. Csapatban (Várhelyi K., Katona, László) ötödik helyezést ért el. A felnőtt csapat világbajnokságon kilencedikként végzett. Az Európa-bajnokságon egyéniben 24., csapatban (Benkó, Várhelyi K., Várhelyi A.) hetedik lett.