Megérkezett a Women’secret nyári kollekciója!

img

Egy hónap és kezdődik a strandszezon, így megérkeztek az üzletekbe a Women’secret első idei fürdőruhái is. A legújabb trendek között megtalálhatjuk a trópusi ihletésű mintákat, az élénk színeket és a kifordítható fazonokat.
 
RESORT
 
Ebben a kollekcióban a Women'secret akvarell hatású, trópusi mintákkal díszített, időtlen és sokoldalú darabokat mutat be.
 
A kiegészítő részletek – köztük a fonatok és a gyantából készült gyöngyök – is fontos szerephez jutnak: elegáns és szofisztikált megjelenést kölcsönöznek, amely tökéletesen illik az első idei napsugarakhoz.
 
Emellett a márka kollekciójában megtalálhatjuk az állatmintás fürdőruhákat, melyek minden összeállításhoz egyedi, merész külsőt biztosítanak.
 
SUPERSOLIDS
 
A Women'secret SUPERSOLIDS kollekciójában telített színekkel, erőteljes formákkal és kulcsmotívumokkal - mint például egyenes vonalú kivágással vagy folytonos merevítéssel – díszített fürdőruhákkal teszi teljessé kínálatát.
 
A divatmárkánál egyaránt megtalálhatjuk a kifordítható egybe- és kétrészes fürdőruhákat: így egy fazonnal két, különböző stílus mutathatunk be, a legtöbbet kihozva a darabokból.