Megérkeztek a DORKO legújabb tavaszi modelljei

Dorko Geisha

A GEISHA 2018-ban ismét jó helyekre visz! A zokni-szerű textil bélés jól idomul a lábadhoz, ráadásul felsőrésze olyan vékony, hogy akár mezítláb is hordhatod. Jó kopásálló képességgel rendelkezik. Ráadásul egy vízlepergető, vászon külső réteggel is ki lett egészítve, hogy az esős napok se okozzanak problémát. Mindezt a masszív, mégis könnyű, vulkanizált, rugalmas talp emeli újabb szintre és ezzel igazán nőies tartást ad.

Dorko Jump2

A JUMP2 a JUMP cipők újragondolt változata. Sportos darabja a 2018-as tavaszi / nyári kollekciónak. Az ergonómiailag tesztelt, jól szellőző felsőrésze kötött textília és szintetikus anyag kombinációja, ami követi a láb formáját, így biztosítva elsőosztályú kényelmet és könnyedséget. A talprész hajlékony és jó kopásállóságú, hogy akár a legpörgősebb fesztiválszezon alatt is végigkísérjen.

Dorko Retrostar

A RETROSTAR a retro futócipő városi verzióját képviseli. A rugalmas gumitalpa kopásálló, felsőrésze pedig különleges olasz bőr és textil kombinációból áll össze. Stílusos, kényelmes divatcipő. Vedd fel RETROSTAR-ral a tavasz lüktetését!

A Dorko új modelljeit keresd a WestEndben a Dorko és a Playersroom üzeleteiben!