Megérkeztek a nyár jeges italai a Starbucksba

Már kaphatók a frissítő, jeges italok a Starbucks kávézóiban, amelyek a zamatos ízviláguknak köszönhetően biztosan a nyár kedvencei lesznek. A nagy forróságban a kedvenc meleg kávéink mellett helyet kaptak a különböző hideg különlegességek is, mint a Cold Brew és a Cappuccino Freddo.

A Cold Brew, a Starbucks hidegen készült kávéja, amely különlegesen gondos és hosszú készítési folyamat eredményeképpen jön létre. A Starbuck baristái 20 órán át áztatják a finomra őrölt kávészemeket szobahőmérsékletű vízben, annak érdekében, hogy a lehető legtermészetesebb ízeket tudják kinyerni belőle. Az áztatás után a keveréket leszűrve, egy igazán mély ízvilágú, édeskés, koncentrált koffeintartalmú hideg kávét kapnak, amelyet vízzel és jéggel higítanak tovább. Azoknak, akik inkább a lágyabb ízeket kedvelik, tökéletes választás lehet a Cold Brew Latte, amely tejjel vagy növényi itallal keverve is kitűnő választás. Ez a két ital azért különleges, mert sosem találkozik forró vízzel, a jegeskávékkal és a Cappuccino Freddoval ellentétben, amely a nyár másik újdonsága a Starbucksban.

A Cappuccino Freddo a selymes, hideg tejhab és egy édeskés, zamatos espresso találkozásából születik, amelyek összekeveredve, igazán egyedi és különleges kényeztetést kínálnak a forró nyári napokra.