Mindenki karácsonya

December 13-án 13 órától a „Mindenki Karácsonya” elnevezésű rendezvényre háromszáz hátrányos helyzetű gyermeket hívott meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, budapesti és Pest megyei általános iskolákból, családsegítőkből, gyermekintézményekből, hogy ezzel is szebbé és emlékezetessé tegye számukra a karácsonyt.


A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat immár huszonötödik éve rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzatával közös karácsonyi programját, melyhez a WestEnd City Center 2000-ben csatlakozott és azóta is kiemelt támogatója az eseménynek. Idén a Budapesti Operettszínház musical-előadásaiból láthattak részleteket a gyerekek. A műsor után a várva-várt ajándékosztásra is sor került, a támogatók – köztük a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat legnagyobb és legrégebbi támogatója, az OTP Bank – által felajánlott ajándékcsomagok átadásával. Az OTP Bankon kívül a helyszínt természetesen a  WestEnd City Center is megajándékozta a gyerekeket, sőt, idén további partnereket is sikerült megnyerni az esemény támogatásához.


Utólag is még egyszer köszönjük a Semes Kóser Pékségnek, a Budapesti Operettszínháznak, a Mattel Toys Hungary Kft.-nek, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek, a Kovács és Szalay Sütő és Édesipari Kft.-nek, a Penny Market-nek, a Minimax-nak, a Graph-Art Kft-nek, a Bombinak, a Nők Lapja Gyerek magazinnak, a Maxxon Europe-nak és a jatekbolt.hu-nak, hogy ajándékaikkal gazdaggá és emlékezetessé tették a rászoruló gyermekek karácsonyát.

 

Az eseményen készült videó itt található.