„Mindenki Karácsonya” a WestEndben!

A WestEnd Bevásárlóközpont Cinema City mozitermében, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és támogató partnerei 300 nélkülöző gyermeknek varázsoltak igazi karácsonyt, december 10-én.
 
Hétfőn várakozással teli gyerekek népesítették be a WestEnd City Centerben található Cinema City mozitermét.
Ezúttal azonban nem filmvetítésre került sor, hanem egy különleges karácsonyi programmal várták a kicsiket.
A házigazdák, a WestEnd és Budapest Főváros Önkormányzata arról is gondoskodott, hogy a karácsonyfa aló az ajándékok se hiányozzanak, ahogyan természetesen programokban is bővelkedett az esemény!
 
A Budapesti Operettszínház művészein, valamint a Mikuláson kívül, meglepetés vendégként részt vett az eseményen Pepper, a humanoid robot is, akivel a gyerekek fotózkodhattak is, valamint a műsorvezető segítségével a gyerekek kérdéseire is válaszolt.
 
A WestEnd és a Gyermekmenő Szolgálat, valamint támogatói hátrányos helyzetű, sérült, és családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből hívtak meg gyerekeket, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepet.
A 19 éve az esemény helyszínét biztosító WestEnd City Center meglepetés műsorszámmal várta a gyerekeket.
 
Legtöbbjük csak ezen az egy délutánon tapasztalhatta meg a karácsony melegségét, meghittségét, és csak itt kap karácsonyi ajándékokat. Idén társasjátékokat, gyümölcsöt, a WestEndtől pedig színes ceruzákat, füzeteket, színezőket és édességet kaptak, valamint a Vibovit gumivitaminokkal lepte meg őket.
Az OTP Bank – a Gyermekmentő egyik legnagyobb és legrégebbi támogatója - a korábbi évekhez hasonlóan, idén is különleges meglepetéssel készült az eseményen részt vevő gyerekeknek.
 
A rendezők idén köszönetet mondtak a Semes Kóser Pékségnek, a Budapesti Operettszínháznak, a Penny Market-nek, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek, a Smile Palacsintának és az UNIQA Biztosító Zrt.-nek, hogy ajándékaikkal emlékezetessé tették a rászoruló gyermekek karácsonyát.
Fotós: Gordon Eszter