Mindent a hajról!

Ez a hétvége a hajápolásról, hajformázásról és az illatokról szól a WestEnd Millennium udvarán. Gyere el a szombat 11 órakkor kezdődő JOY Prix de Beauté programjainkra, és merülj bele a témába profik segítségével!
A programokról részletesen ITT olvashatsz, de addig is olvasd el tippjeinket!

Az őszi hűvös és szeles idő megtépázhatja frizurádat, ráadásul ebben az időszakban nem csak a természet, a szervezeted működése is lelassul. Az őszi időszakban tested kevesebb vitaminhoz jut, emiatt figyelj oda a kiegyensúlyozott étkezésre és a vitaminok pótlására.  Értékes tápanyagok nem csak gyümölcsökben és zöldségekben vannak. Hajad egészségének megőrzéséhez a B, C, és E vitaminok a legfontosabbak!

Ha pedig a hajad már egészséges, akkor jöhetnek a vagányabbnál vagányabb frizurák!                                                                  

        

A bob frizura jópár éve népszerű, azonban az idei évben kicsit újítottak rajta: a haj elöl rövidebb, hátul hosszabbodó. Hordhatod egyenesen vagy hullámosan, ombre vagy balayage technikával festve, tökéletes választás!

      
        

 

        

Trendi a kiegyenesített frizura is, ehhez vágasd a hajvégeid egyenesre, és középen válaszd el! Ezt a frizurát is feldobhatod egy balayage technikával való festéssel!

      
        

Ebben az évben egyértelműen hódítanak a különlegesebbnél különlegesebb hajfonatok, amiből sokat akár magadnak is elkészíthetsz. Elsőre talán bonyolultnak tűnhetnek, de ha elkezded böngészni a legnépszerűbb videómegosztó oldalt, ügyesebbél ügyesebb lányok mutatják meg Nekünk lépésenként az elkészítésüket!

      
        

Ha fel szeretnéd dobni akár egy egyszerű fonást is, tippünk, hogy fonj a tincseid közé egy láncot a vagányabb hatásért!

  Ne feledd, szombaton 11 órakor várunk a WestEnd Millennium udvarán!