Mit tegyünk a fa alá a család hölgy tagjainak?

A karácsonyi időszak talán egyik legnagyobb kihívása az ajándékvásárlás. Ebben az évben ezen sem kell törnötök a fejeteket, hiszen az IKON magazinban mindenkinek hoztunk ajándékötleteket! 
Nézzük először a hölgyeket: édesanyákat, nagymamákat, barátnőket, lánytestvéreket!
A megvalósításban is segítünk, hiszen idén is lesz Night Shopping, ahol a speciális, erre a célra kiállított ajándékutalványokkal 20% kedvezménnyel vásárolhattok!
Részleteket ITT találtok a Night Shoppingról.                                                                                           

        

Édesanyának, akire bármikor számíthatsz:

Természetesen az édesanyáknak már az is ajándék, ha együtt a család, de ha meglepnéd valami stílusos és hozzáillő aprósággal, mindenképp a következőkből válassz. Egy elegáns karkötő vagy egy praktikus, nőies óra mindig jó ötlet, de megajándékozhatod egy alkami ruhával, hozzáillő sállal és kesztyűvel, hogy egy különleges alkalomra egyszerre tudjon csinosan és melegen felöltözni. Ha esetleg ezek közül egyiket sem tudnád elképzelni a fa alatt, akkor anyáinknak tuti karácsonyi tipp a kozmetikum. Egy szép csomagban arckrém, kézkrém, parfüm, és máris levetted a lábáról!
Itt nézz körül: Douglas, Swarovski, Yves Rocher, C&A, Tutu, Bershka

      
        

Barátnőnek, a buli királynőnek:

Bátran meglepheted őt vagányabb, különösebb ajándékokkal, mint például egy stílusos üvegdugó. De ha szokványosabbat adnál, olyat aminek biztos örül majd, akkor szerezz be egy jó, meleg gyapjúkabátot vagy divatos farmert, esetleg mintás zoknikat. De ugyanilyen garantált örömöt szerezhetsz egy szép, kerámiatégelyes illatgyertyával vagy medálos nyaklánccal. Ha praktikus ajándékot keresel, válassz egy kézmosó gélt a kedvenc drogériájából.
Itt nézz körül: H&M Home, Mango, Vans, Douglas, Swarovski

      
        

Lánytesónak, a legnagyobb titkaid őrzőinek:

Persze, meg lehetne viccelni a lánytesókat karácsonykor is, de arra ott az év többi része, úgyhogy szerezz be valamit, aminek biztosan örülne. Ha tudod, hogy követi a divatot, akkor válassz egy most nagyon stílusos hosszú tüllszoknyát hímzett virágokkal vagy egy kötött sapkát, esetleg rosegold órát. Praktikus lehet még egy üveg vízforraló és hozzá egy állatmotívumos porcelán bögre, amiből kedvenc kávéját, teáját szürcsölheti majd.
Itt nézz körül: Vans, Bersha, H&M Home, Bijou Brigitte, Media Markt

      
        

Nagymamának, aki gyógyító öleléssel bír:

Lepd meg nagymamádat valami szép, kényelmes és személyes dologgal. Egy csinos szoknyával, divatos kalappal vagy meleg köntössel biztosan elvarázsolod őt. Ha személyesebb ajándékra gondolnál, keress egy régi családi fotót és tedd bele egy gyönyörű képkeretbe, Szerezz be neki egy vintage vízforralót, hogy sílusos formában igyon teát, kávét ha szeretne. Ha pedig meg akarod könnyíteni a mindennapjait, válassz egy robotporszívót ajándékba, így megkíméled majd a hajolgatástól, amiért biztos hálás lesz neked.
Itt nézz körül: Tchibo, Orsay, H&M Home, Media Markt, C&A

        

Csajomnak, aki az idegeimmel játszik:

Ha a csajoddal dúl a rózsaszín szerelem, vidd át a színt a karácsonyi ajándékaiba is! Vegyél neki egy rózsaszín, tüll midiszoknyát vagy egy kötött női sapkát. Vicceld meg, hogy műanyag, átlátszó karácsonyfadíszbe rejtesz el egy zoknit a számára! Egy gyönyörű porcelántányér vagy tollas fülbevaló mindig nagy sikert arat, de ha a barátnőd sportol, meglepheted egy rózsaszín jógamatraccal is. Hogy ne a tiédet kérje állandóan kölcsön, vegyél neki egy rózsaszín töltőkábelt is!
Itt nézz körül: H&M Home, Bershka, Nike, Vans, Bijou Brigitte