Napozási Kisokos


Tippek és tévhitek. Az alábbiakban igyekszünk összeszedni nektek mindent, amely hasznos információnak bizonyulhat számotokra, ha ebben a szezonban is hódoltok a nyári szezon bőrsimogató időtöltésének, a napozásnak. A tevékenység ugyan kellemes, de jár bizonyos hátrányokkal és veszélyekkel is, amelyek kis odafigyeléssel azonban pofon egyszerűen kivédhetők. Fontos, hogy a napozás se legyen egy olyan tényező életünkben, amelyet túlzásba viszünk, hiszen ez is, mint minden más kellemes dolog úgy jó, ahogyan minden más – mértékkel. Íme, pár tipp, amelynek segítségével kihozhatod a maximumot a napfürdőből. Lapozd fel a nyári IKON magazinunkat, amiben további hasznos tippeket találsz a nyári bőrápoláshoz! Keresd a magazint infopultjainknál, vagy olvasd online ITT!

NAPTEJJEL!

Fontos tehát, hogy ésszel történjen a napozás. Ha már nem esik jól, vagy úgy érezzük, testünk túlhevült, nem elég csak simán egy napernyő alá, vagy a fa lombjai mögé rejtőzni. Az árnyék nem jelent teljes körű védelmet az UV sugarak ellen, így ha úgy érezzük meguntuk a napozást és árnyékba menekülünk, érdemes akkor is lekenni magunkat egy könnyedebb faktorú naptejjel, de minimum napolajjal. Bőrünk védelmének érdekében rengeteg terméket hoztak létre, melynek beszerzéséhez nem is találhatnánk jobb helyet, mint a DM. Látogassatok el hozzánk az Aluljárószintre, hogy nyugodtan napozhassátok végig, a nyár további részét!

FÜRDŐRUHÁVAL

Sokan úgy tartják, hogy vízben sokkal nehezebb leégni. Ez éppen ugyanolyan tévhit, mint az árnyékban való leégés elvitatása. A víznek fizikailag van egy nagyító effektusa, így a napsugarak hatványozott felületen érik a bőrt. Mi lehet tehát a megoldás? A megfelelő fürdő ruházat kiválasztása „égetően” fontos. Aki követi a trendeket a strandokon, már tavaly is találkozhatott a jelenséggel, hogy az egyrészes fürdőruhák másodvirágzásukat élik, újra hódítanak a 60-as, 70-es korszak után. A lázadó ifjúságnak ismét van lehetősége a formabontásra, ennél pedig nincs jobb egy bodynál. A Tezenisben, minden retro strandkelléket megtalálsz!

VÉDD A SZEMED!

Végül, de nem utolsó sorban, a bőrünk védelme mellett a testünk egy más részének is védelemmel szolgálunk. Hajlamosak vagyunk elfelejteni szemünk világának védelmét. Túl azon, hogy egy napszemüveg jól mutat, a szem egészségét is szolgálja, ugyanis a legtöbb mai szemüveg közt alig találni olyat, amely nem polarizált, amely nem véd a káros sugarak ellen. A tavalyi eltört, elveszett, vagy csak simán unod a régit és szeretnél beruházni egy szemüvegre, amely formabontó megjelenésű és prémium minőség is egyben? A WestEnd I. emeletén, a Sunglasses Spotban mindent megtalálsz, ami szem-szádnak, de inkább szemednek ingere.