Új év, új kihívások!Januárban megkezdődik az újévi fogadalmak megtétele és legtöbbször a be nem tartása is.
Ne kezdj világmegváltó terveket szőni!
Már apró változtatásokkal is sokkal jobb környezetet és közérzetet teremthetsz magadnak.
Kezdjük a környezeti megújulással! Szelektálj a holmijaid között a "megy, marad, adományoz" elv szerint, és máris letisztultabb lesz az otthonod, ruhatárad. Ezzel az egyszerű trükkel könnyedén elérheted, hogy összeszedettnek érezd magad, anélkül, hogy több napon keresztül tataroznád a lakást!

A fizikai megújuláshoz szánj az „én idődből” egy otthoni spa élményre! Egy forró fürdő, kényeztető test, haj és bőrápolók használata után, mintha kicseréltek volna! Ne kezdd az évet őrült diétával és sportolással. A karácsonyi bejgli maraton után úgyis leterhelt még a szervezeted és semmi értelme nincs annak, hogy sikerélmény nélkül vágj bele egy életmódváltásba. Kezdd inkább az ünnepek utáni pihentetéssel az évet. Ha a mértékre odafigyelsz az ételek terén és minden nap egy picit meditálsz, jógával nyújtasz, már érezhető lesz a változás. Emellett pedig a külső megújulást a bőr és testápolással is egybe kell kötni! Próbálj ki egy új testradírt, hogy felfrissítsd a hideg időszakban amúgy is megfáradt bőrödet. Vegyél egy új arckrémet, testpermetet és hidd el, hogy ezek használata után sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben. A nagy változások kis lépésekkel kezdődnek.

Ráadásul egy ilyen pihentető rituálé a lelkedet is felfrissíti. Gyújts meg egy-két illatgyertyát a lakásban esténként, szerezz be egy jó könyvet, amit örömmel olvasgatsz és kóstolj meg egy új teát. Kezdd az újévet ilyen apró lépésekkel, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyél 2018-ban is! Szánj magadra minőségi időt és ne legyél türelmetlen! A változás majd jön, a fontos az, hogy közben jól érezd magad a bőrödben!

A pihentető és kényeztető termékeket keresd a WestEnd infópultjainál található IKON magazinban vagy olvasd ITT a weboldalunkon!