Night Shopping 2017AZ UTALVÁNYOK ELFOGYTAK!

Ha lemaradtál volna, akkor se csüggedj, hiszen üzleteink rengeteg akcióval várnak! A Night Shopping ideje alatt ingyen parkolhatsz, és az ajándékcsomagoláson sem kell törnöd a fejed, hiszen a Pirex munkatársai ingyen becsomagolják Neked a megvásárolt meglepetéseket!A Night Shopping napok már szinte hagyománnyá vált, idén sem maradhat el!

December 21-én és 22-én hosszabbított nyitvatartással, 20.00 és 22.00 óra között ingyenes parkolással és ingyenes ajándékcsomagolással várunk mindenkit, aki szeretné gondtalanná tenni a karácsonyi ajándékvásárlást!

A Night Shopping alatt felhasználható, 5000 Ft értékű vásárlási utalványokat december 19-től a Ferdinánd téri információs pultunknál 4000 Ft-ért vásárolhatjátok meg!

A Ferdinánd téren, illetve az aluljáró szinten a Millennium udvaron is várunk ingyenes csomagolópontjainknál, ahol az este vásárolt ajándékokat be is csomagoljuk Neked!
Az édességről az Anton Berg gondoskodik, a Ferdinánd téren mindkét napon válogathattok finomságaik közül!

Az utalványok limitált számban állnak rendelkezésre, de ne keseredjetek el akkor sem, ha esetleg elfogy, ezen a napon is rengeteg akcióval várnak üzleteink, a parkolás pedig ebben az időben ingyenes, és még a csomagolással sem kell törődnöd, mi azt is megoldjuk helyetted! :)
Ugye meggyőztünk? ;)

Találkozzunk december 21-én és 22-én este!

Az akcióban NEM vesznek részt a következő üzletek:

Apacs ezüst és piercing
Demmers Teahouse
Mayo Chix
Springfield
Women’s Secret
Vagabond
mayabee
Telenor Shop
Badchicken VR
ENVY
Watch De Luxe
Tatuum
Mlinar pékség
Fetish tattoo & piercing
MF Mura fehérnemű
Nespresso Mini Botique
iSamurai szerviz (az iSamurai másik üzlete, az Accessories Store részt vesz az akcióban)