Nyaralási ajánlatok a Neckermanntól

Bár még csak április van, nem árt már most elkezdeni megtervezni a nyaralást, főleg, ha kedvező ajánlatokra vadászunk! Alább a Neckermann kínálatából szemezgettünk. További részletekért vagy más desztinációkért látogassatok el a WestEndben lévő Neckermann irodába!

 

 

Olaszország, Apúlia

Az olasz csizma sarka és sarkantyúja között elhelyezkedő Apúlia eddig még viszonylag ismeretlen a turisták körében. Gazdag történelmi emlékei, változatos, álomszerű természete, kulturális emlékei és kitűnő mediterrán konyhája teszik vonzóvá ezt a vidéket. A híres "Le Puglie" egy 800 km hosszú partszakasz, melyen homokos strandok és bizarr sziklaformátumok váltják egymást. Ideális nyaralóhely a nap és a vízi sportok szerelmesei számára! A szárazföld képét csodálatos hegyvonulatok, mély völgyek, píneaerdők, napos narancsültetvények, olívaligetek és festői városkák határozzák meg. Mindezeket kiegészíti az itteni emberek kedvessége és vendégszeretete, mely garantáltan felejthetetlenné teszi az apúliai nyaralást.

 

Olaszország, Calabria

Ismerősöknek és felfedezőknek is ajánljuk a csodálatos Calabriát. Nyugatról a Tirrén-tenger, keletről a Jón-tenger mossa a partjait. A több mint 700 km hosszú tengerpart ideális helyszínné teszi a vízimádók számára. Ezenkívül számos kulturális látnivalóval is büszkélkedik a régió. Az idelátogatókat déli hangulat, gyönyörű természet, romantikus dombok és hegyek várják.

 

Franciaország, Korzika

A Franciaországhoz tartozó Korzika szigete a Ligur-tengeren, nem messze az olasz partoktól és Szardínia szigetétől található. Bár zömében hegyvidékes a sziget, északi, valamint délkeleti, partvidéki sík területein találhatóak leglátogatottabb strandjai, ahol kristálytiszta a tenger, és a lassan mélyülő víz családos nyaralásra is alkalmas. Rengeteg szórakozási lehetőség vár minden korosztályt: strandröplabda, vitorlázás, búvárkodás, szörfözés, horgászat. A nagyobb izgalomra vágyókat lovaglás, hegymászás, mountainbike-ozás, raftingolás vagy kajakozás várja. A nyugodtabb pihenést kedvelők pedig felfedezhetik a rejtett öblöket vagy a kilométer hosszú homokos strandokat.