Októberi szépségek

A ruhatárad frissítésével ebben a hónapban sem lesz gond, hiszen a hétvégén várnak a Glamour kuponnapok, ami a szokott ahngulatban, temérdek kedvezménnyel vár Benneteket.
A szépségápolásban is ideje felkészülni a hidegebb időjárásra, és bőröd védelmében megkeresni a megfelelő hidratáló krémeket, hogy a reggeli csípős hideg ne érintsen rosszul.
Ha már nem éled annyira a szabadtéri rendezvényeket, akkor is a legjobb helyen jársz nálunk, ugyanis a kávézók, mozik és éttermek mind fantasztikus finomságokkal várnak ebben a hónapban is!

Nézzetek körül ajánlataink között, garabtáltan lesz olyan, amire nem mondtok majd nemet!
Várunk Titeket a hét minden napján!

Lássuk mik azok, amik nélkül nem kezdhetsz neki ennek a hónapnak:

Ami a sminkeket illeti: ebben a szezonban a hangsúly  természetességen és a szemeken van. Semmi túlbonyolítás egy szemceruza, némi alapozó, és már indulhat is a nap. Arcpirosítót csak módjával, épp csak annyi kis pirosság kell, mintha a reggeli hűvős szellő cirogatott volna végig:)

 

A darab, ami nem hiányozhat a ruhatáradból: a jól szabott szövetnadrág
bármiylen legyne is az alkatod, ez a hipernőies darab biztosan jól fog állni, csak a megfelelő szabásvonalat kell megtalálnod. Ami a nyáron a ripped-farmer volt, most ez a nadrág lesz! Magassarkúval, vagy bokacsizmával, de akár kedvenc Adidas Superstar surranóddal is tökéletes lesz! Viselj bátran színeket, az óarany és a fémes részletek mind nagy kedvencek lesznek!

 

Képek forrása: theblondesalad.com