Őszi-téli trendek

A kinti időjárásból tűnik, valóban beköszöntött az ősz. Ennek jegyében mai cikkünkben összeszedtük Nektek a legújabb divatőrületeket, azokat a trendújdonságokat, melyek uralni fogják a 2016/17-es őszi-téli időszakot. Első trend előre jelzésünkben 5 különleges mániát mutatunk, merész megoldásokat és extravagáns motívumokat, melyek azonnal meghódították a kifutókat. Induljon a nagy őszi-téli trendmustra!

A legújabb őszi – téli kollekciók egyik sajátos vonása, hogy a tervezők szakítottak a hagyományos kerekded, V-kivágású, valamint garbós nyakmegoldásokkal, s egészen formabontó újdonsággal rukkoltak elő. Idén ősszel igazi ’’újdonságként’’ köszönhetjük a kifejezetten vonzó és nőies, tükörfordításban „kulcslyuk kivágásra” (angol nevén keyhole split) keresztelt divatőrületet. Semmi sem igazolhatná jobban, hogy tényleg visszatért a 90-es évek divatja. Mi már most imádjuk, végre valami, ami egyszerre különleges, hétköznapokon is viselhető és szuper szexi. Tíz pont!

     

És, ha már különleges kivágásokról és nem mindennapi megoldásokról beszélünk, az újdonságok között fontos megemlítenünk az idén virágkorát élő nyakpántmániát is. Az elmúlt években kifejezetten trendinek számítottak az ún. choker fazonú, azaz szorosan nyakunkhoz simuló ékszerek, idén pedig a felsőnkhöz vagy ruhánkhoz tartozó, esetleg annak anyagából megalkotott nyakpántok hódítanak majd. Ezek a darabok egyébként szuperül mutatnak biker dzsekikkel és moto fazonú kabátokkal, sőt, akár lazább farmernadrágokkal is.

   

Nem múlhat el őszi – téli időszak pihepuha (mű) szőrme mellények és kabátok nélkül. Idén két nagy kedvencünk mellett egy harmadik favorit is hódítani fog: szuper trendinek számítanak majd a szőrme stólák. Viselhetitek őket bőrdzsekik, farmerkabátok és -ingek, pulóverek, sőt, akár blézerek fölött is, mi több, egy stílusos övvel rögzítve még egyedibb összhatást érhettek el.

  

Színek tekintetében a közkedvelt őszi árnyalatok (burgundi, olajzöld, mustársárga, mélylila, rozsdabarna és így tovább) mellett idén a nude lesz a legnépszerűbb divatszín. Kifejezetten menőnek számít majd bőrünk árnyalatával megegyező színű ruhadarabokat viselni, sőt, az igazi divatőrültek akár tetőtől talpig is nude-ba burkolódzhatnak.

   

A jól megszokott állatminták mellett 2016-ban újra divatosnak számít a pillangó motívum. Egy pillanatra megint kislánynak érezhetjük magunkat, s bájosabbnál bájosabb pillangós darabokban tündökölhetünk. Azoknak, akik idegenkednek a szó szerint mesés különlegességektől, tökéletes választás lehet egy pillangós kiegészítő: például egy tündéri, csatos kistáska vagy visszafogott karkötő, esetleg nyaklánc.