Őszi trendmustra a Springfielddel

A szezon alapdarabja: a bomberdzseki
A legváltozatosabb kabátfajta, a bomber idén ősszel nem maradhat ki a szekrényünkből. A dzsekit a sokszínűsége teszi ellenállhatatlanná: egyszerű és sportos modellek különböző színekben, vagány mintákkal és díszítéssel.

Csak sportosan
A kabátok sportos stílusa az alapszabás három új variációjából adódik: fekete és sötétkék árnyalatúak, aranyszínű cipzárakkal és zsebekkel, esetleg bőr mini bomberek. Legyen koptatott farmer, térdig érő kötött szoknya vagy virágmintás ruha… akármit viselünk, jól megy a dzsekihez!

Mintás és rózsaszín
Pasztellrózsaszín vagy divatos virágminták fekete kontraszttal? Ez a két meghatározó eleme van a szezon sportos balett stílusának, amivel a Springfield lányok megmutathatják legnőiesebb oldalukat. Egy közepes hosszúságú kötött ruha remek kiegészítője a hétköznapi, de egyben divatos megjelenésnek. És hogyan lesz tökéletes az öltözékünk? Kapjunk fel hozzá egy pár fehér sportcipőt és kombináljuk fekete kiegészítőkkel.

Parancsra fel!
A military az egyik kulcseleme az idénynek. Semmi kétség, bele fogunk szeretni a hosszú katonai bomberdzsekibe, ami derékrésznél állítható. Tökéletesen kombinálható a kedvenc farmerünkkel, így fiatalos megjelenést biztosíts nekünk a hét minden napján.

  

A Springfield fiúk

Hétköznapi
A Springfield fiúknak is kötelező darab a bomberdzseki, amit különböző méretekben, színekben, anyagokban és bélésekkel találhatunk meg. Idén ősszel melyik fazon lesz a kedvenced? Párosíthatod farmerrel, jacquard-mintás pulóverrel vagy kockás inggel – mindehhez a föld színei a legjobb választás. A sokzsebes kialakítás kötelező tartozékai a daraboknak.  

Elegáns
Ha szeretsz elegáns elemeket vinni a megjelenésedbe, akkor neked találtuk ki a szürke, drapp és tengerészkék tónusú kabátjainkat – ráadásul mindezt levehető kapucnival! Hogyan lehet kombinálni őket? Állíts össze magadnak egy kényelmes szettet, például farmerrel vagy a szürke jogging nadrágunkkal, amit párosíthatsz szintén szürke vagy feliratos felsőinkkel.