Parkolás

A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes  parkolóházból és mélygarázsból gyorsan, kényelmesen juthatnak a bevásárlóközpont különböző pontjaira. A garázsszolgálat tagjai és a parkolóban szolgálatot teljesítő őrök szívesen állnak rendelkezésre bárminemű kérdés esetén.

 

Parkolóház Díjszabás: - A parkolási díj óránként bruttó 380 Ft. - A parkolóház használata reggel 7 és reggel 10 óra között ingyenes. A parkoló kártyát a behajtó sorompóknál lévő automatából kapják az autósok. Fizetni kizárólag a fizető automatáknál lehetséges. A fizető-automaták a bevásárlóközpont parkolók felé vezető kijáratainál találhatók. A parkoló kártyát és fizetési bizonylatot kérjük, a kihajtásig őrizd meg. Áfás számlát igénylők, illetve sérült parkoló kártyával rendelkezők a garázsszolgálattal ellátott kihajtókat választhatják, amelyek a külső parkolóház spirál lehajtójánál és a mélygarázs P1-es szinti kijáratánál helyezkednek el. Automatás fizetésről Áfás számlát adott napon tudunk kiállítani a P1-en lévő irodában.

 

A parkolóház nyitva tartása:

Külső parkoló (A, B, C szint)
A külső parkolóház minden nap 00.00 órától 24.00 óráig tart nyitva. Megközelíteni a Váci útról az alagúton át, a Ferdinánd híd melletti szerviz útról a spirál felóhajtón, a Millennium Tetőkert szintjére felhajtva az A szinten keresztül vagy a Ferdinánd-hídról kisívben jobbra fordulva lehetséges.

Mélygarázs (P1, P2, P3)
A mélygarázs minden nap 08.00-23.00 között tart nyitva. Éjjel 23.00 és reggel 08.00 óra között a mélygarázs csak a P1-es bejáraton keresztül közelíthető meg, kizárólag bérlettel. A garázsszintek a Váci útról az alagúton keresztül, annak közepétől balra eső bejáraton (P2), vagy a Ferdinánd híd melletti szerviz útról nyíló bejáraton (P1) keresztül érhetők el.

Szabadtéri parkoló

Szabadtéri parkolóinkban 07.00-23.00 óra között várjuk kedves látogatóinkat, napi 1000 Ft-os díj ellenében. Az összeg naptári naponként értendő, és egyszeri be- és kihajtásra jogosítja fel vendégeinket. Este 23.00 órakor a kapu bezárásra kerül. A parkolóba maximum 5 méter hosszú gépjármű hajthat be.

Szabadtéri parkoló I.:

Megközelíteni a Váci útról a Ferdinánd híd melletti szervíz útra kanyarodva lehetséges, majd a Ferdinánd híd alatt áthajtva és balra kanyarodva érhető el a parkoló terület.

Szabadtéri parkoló II.:

Az új, 200 férőhelyes parkoló a Lehel út 3. szám alatt található, a Westendtől kb. 250 méterre, megközelíteni a Lehel út legelejéről lehet.

Busz parkoló
A Ferdinánd-híd alatt 12 busz számára alakítottunk ki parkolási lehetőséget, melynek díja 3000 Ft/fél nap.
Megközelíthető: Váci útról az alagúton át(max 3 méter) balra a szervizúton, vagy híd melletti szerviz útról a végén szintén balra tartva, illetve a Ferdinánd-hídról.

A parkoló díj fizetése az automatáknál készpénzben lehetséges. A Simple applikáció letöltésével pedig a parkolás díjfizetése a még kényelmesebbé és egyszerűbbé válik. A szabadtéri parkolóban semmilyen kedvezmény nem használható fel.


Parkoló bérletek:

Havi bérlet:
Bruttó 46.000 Ft, a bérlet éjjel-nappali parkolásra jogosít mind a mélygarázs, mind a külső parkoló területén.

Időtartamban korlátozott havi bérletek:
A külső parkolóház területén, csak hétköznap 07:00 - 19:00 óra közötti időszakban érvényes havi bérlet: bruttó 37.500 Ft
A külső parkoló és a mélygarázs területén csak hétköznap 19:00 - 07:00 óra közötti érvényes havi bérlet: bruttó 12.900 Ft

Szabadtéri parkoló bérletek:
Kék Palánk parkoló: Havi bruttó 13.500 Ft Nyitva tartás: 07:00 – 23:00 óra között. 23:00-kor a kapu bezárásra kerül.

D úti parkoló: Havi bruttó 20.400 Ft Nyitva tartás: 0 -24 óra.

 

Parkoló ügyintézés
Hétfő, szerda, csütörtök 9-11 –ig, illetve 14-16 óráig. A bérletpénztár az I.em Ybl Miklós 52-56 (Thomas Breitling; Springfield között, az elsősegélyhely mellett) szám alatt található. Tel: 06/1/238-7719, e-mail: parkolopenztar@westend.hu 
Áfás számlát a parkolásról a P1–en lévő irodában lehet kérni.


Szolgáltatások, kedvezmények:
 mobiltelefonnal, sms-el is fizethető a parkolás, sőt a P1-es szinten autómosó üzemel. 


További kedvezmények: 

A fizetőjegyes parkolók reggel 7-10 óra között ingyenesek. - Mozgáskorlátozottak részére napi 3 óra ingyenes, kizárólag a WestEnd által biztosított bérletkártyával. - A Media Markt vásárlói a vásárlási összegtől függően vehetik igénybe a kedvezményt. - A mozijegyhez 3 óra egyszeri ingyenes parkolás vehető igénybe, amennyiben a mozi pénztáránál érvényesítjük a mozijegyhez járó parkolási kedvezményt. A kedvezmények nem vonhatók össze, illetve a szabadtéri parkolóra nem vonatkoznak.