Leárazások - must have darabok

Mikre figyelj:

A ruha anyagát tekintve: válassz mindig pamut vagy viszkóz anyagú ruhát, felsőt,mert ezek nem okoznak csalódást: biztos, hogy a kényelemmel nem lesz gond, ellenben ha műszálas, testre simuló ruhadarabokban valószínűleg egy idő után már nem fogjuk jól érezni magunkat. Fontos, hogy figyeljünk ruhánk anyaga mellett  a szabásvonalára is!

És akkor lássuk mik azok, amiket érdemes megvenni!

Fémes részletek és vad bőrhatás:
Tavaly a fémes fények, az arany, bronz, ezüst kiemelt figyelmet kaptak, és a legutóbbi divatheteket elnézve ez idén sem lesz másként! Fektess be egy bézs színű flitteres ruhába vagy felsőrészbe, mert egy ilyen darabbal a fancy megjelenés garantált. Az üzletek kínálatában több ilyen darabot találsz, a 70-es éveket idéző kicsit diszkó korszakra emlékeztető daraboktól kezdve a szűkebb, alakot kiemelő  miniruhákig.
Bőrnaciban, szoknyában, vagy akár egy bőrruhában igazán dögösen és szexisen vághatunk neki az újévnek. A hatást még inkább fokozhatjuk egy különleges, vagy akár merészebb csipke felsővel vagy harisnyával. Hétköznapokra a bőrnadrág egy fehér blúzzal, és pulóverrel akár egy tárgyaláson is megállja a helyét.

A fekete-fehér kombináció:
Nemcsak örök klasszikus, de folyamatosan roppant divatos a fekete és fehér egymás mellett. Legyen szó egy egyszerűbb ruháról, vagy egy blézer/ruha, esetleg nadrág párosításról, biztosan kellően elegánsak leszünk minden alkalommal. Mindenképp érdemes a monokróm darabokból a kicsit egyedibbeket választani, mert jól kombinálhatóak és hosszú ideig stabil elemei maradnak outfit összeállításaidnak.

 cipők: szentelj egy pillantást a szandáloknak és a cipőknek is, ugyanis bár most tombol a hideg és a mínusz fokok, ilyenkor szinte ingyen juthatsz hozzá a legszebb szandálokhoz és körömcipőkhöz is. A klasszikus fekete szandál, a különleges pántos cipellő, és a platform sarok is mind olyan, ami nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem.