PSSZT, TUDUNK PÁR TIPPET A NŐK LAPJA KUPONAKCIÓHOZ!

Valószínűleg már mindenki beikszelte a naptárban a szeptember 14-16. közötti időszakot, ugyanis akkorra esedékes a Nők Lapjával közös kuponakciónk. De lássuk, mely ajánlatok azok, amik mellett nem csak hogy hiba, de egyenesen bűn lenne elmenni!

1. Kiehl’s
Amennyiben nem ismersz kompromisszumokat, ha arc- haj- és testápolásról van szó, akkor bizony a Kiehl’s a te barátod. Ráadásul kedves kis barát, ugyanis most számos termékük 20% kedvezménnyel érhető el és/vagy ajándék is jár a vásárlás mellé.

 

2. Converse
Egy cipő, ami örök klasszikus és szinte minden szetthez passzol. Ez csakis a Converse lehet! Látogass el a Westendben található Converse üzletbe, biztos találsz pár akciós darabot, ami passzol a stílusodhoz!

 

3. The Body Shop
Amennyiben legalább annyi időt fordítasz a környezetedre, mint megjelenésedre, úgy a Body Shop a Te helyed! Szeptembertől már teljes mértékben vegán és állatkísérletmentes termékekkel várnak, ráadásul ezen a hétvégén három termék vásárlása esetén 20% kedvezményt is kapsz!

 

4. Columbia
Szomorú vagy sem, a nyárnak márpedig lassan vége… ideje készülni a hűvösebb időkre, amihez a lehető legjobbkor jön a 20%-os kupon a Columbiában!

 5. Office Shoes
Converse, New Balance, Vans, Diesel, Ralph Lauren, Timberland és még rengeteg más márka vár rád az Office Shoes-ban! Csak akkor ne nézz be ide, ha már minden lábbelid megvan, amit szeretnél. Sőt, a Nők Lapja kuponakció hétvégéjén igazából még akkor is megéri! ????

 

Az akcióban részt vevő kuponokat itt böngészhetitek, a beváltható kuponokat tartalmazó mellékletet pedig megtaláljátok a Nők Lapja 37-es számában, ami szeptember 12-től elérhető az újságosoknál!