Spider-Man Tematikus Nap a Konzolvilág üzletben

img

Szeptember 7-én jelenik meg a 2018-as ősz legnagyobb és legfontosabb PS4 exkluzív játéka, az Insomniac Games által fejlesztett Marvel’s Spider-Man, amely Pókember legszebb és legnagyobb kalandja lesz. A nyílt világú akciójáték ráadásul teljes magyar felirattal lesz élvezhető! A játék megjelenése alkalmából a Konzolvilág WestEnd City Center tematikus napot tart, amelyre szeretettel várnak minden rajongót és érdeklődőt!

A Spider-Man Tematikus Nap alkalmából a Konzolvilág WestEnd teljes Pókember-díszbe öltözik, és természetesen megvásárolható lesz az új játék, illetve a hozzá tartozó PS4 gépcsomagok is. Ezen felül a bolt különleges akciókkal készül. Az első 100 vásárló például garantált ajándékot kap, de lesz más nyerési lehetőség is, hiszen akik az üzletben felállított fotófal előtt képeket készítenek, és ezt feltöltik a Konzolvilág Facebook oldalára, szintén nyerhetnek.

Igazi Pókember-ünnep lesz tehát szeptember 7. A Tematikus Nappal mindenki méltó módon ünnepelheti a szuperhős eddigi leglátványosabb kalandjának bemutatkozását. A Konzolvilág és a WestEnd mindenkit sok szeretettel vár a nyitvatartási időben, 10 órától 21 óráig!