Springfield '17 tavasz-nyár

Az idei szezon egyik kedvenc darabja a jól szabott, és szuper nőies overál, mely nappali és esti programoknál is fantasztikusan megállja a helyét! A szuper trendi geometriai mintákkal pedig garantáltan minden tekintetet magadra vonzol.

A feliratos pólók évszakról évszakra megújulnak, mindig egy csipetnyi mókával megfűszerezve ruhatáradat. Egy-két ilyen darab a legunalmasabb napjaidat is feldobja!

 

Élettel teli színek, virágos hangulat: az idei tavasz vezető mintája a különböző eklektikus mintákra hajazó virágmotívum. Bátran viseld blúzon és szoknyán is, akár együtt, mert imádnivaló és bájos külsőt kölcsönöz viselőjének!

 

 Az urakról sem feledkezünk meg: a piké póló, és a tengerész stílust idéző csíkos minták idén sem hiányozhatnak egyetlen szettből sem. Basic vonalvezetés, erős sznínkontrasztok és letisztult farmer. Irány a part!

A nyomott mintás pólók a nyár elengedhetetlen kellékei: szerezz be idén is néhányat, fesztiválra, nyaraláshoz, de akár a mindennapokban is kitünő választásnak bizonyulnak!

 

A rövidujjú ing idén pasztell színekben és virág mintákban idézi meg a legnagyobb kifutók trendjeit. Válassz bátran egy-egy feltűnőbb darabot, hidd el, sikered lesz vele!