Stile Interio - Vidd haza a 2019-es trendeket!

img

A Pantone (a világ egyik legismertebb színegyeztető cége) kihirdette az idei év trend színét, mellyel nem csak az enteriőrökre gyakorol nagy hatást, hanem egyaránt befolyásolja a divatvilágot, a dizájnereket és a stílussal foglalkozó szakembereket is.
 
A képző- és alkotóművészetben folytatott hosszas tanulmányozás után, a Pantone egy kifejezetten optimista árnyalatot választott 2019 színének, ez pedig a "Living coral" (Pantone 16-1546), halványított terrakotta nyugalmat árasztó színe lett.
 
A kellemes, melegséget árasztó, ugyanakkor lendületes árnyalatot párosíthatod rózsaszínnel, naracssárgával, méregzöldekkel, kékekel és neutrális színekkel. A homogén szürkék és a fémes csillogás, mint például az arany és a rosé gold még inkább kiemelik az árnyalat kifinomultságát.
 
A Stile Interio újdonságai között valamennyi színvilág megtalálható, idén tavasszal előtérbe kerülnek a bársonyos anyagok, klasszikus vonalvezetésű, elegáns kisbútorok és kiegészítők, melyek szinte valamennyi enteriőrben remekül mutatnak majd.
 
Látogass el hozzánk személyesen, vagy inspirálódj a www.stileinterio.hu weboldalon!