Szépségsziget - Hétvégén fókuszban az arc- és testápolásReméljük a Prix de Beauté előző hétvégéjén megtudtatok mindent a hajápolásról, hajformázásról és a parfümökről, ezen a hétvégén pedig az arc- és testápolásra fogunk koncentrálni.

Egészen déltől várunk Titeket a Millennium udvaron ahol megismerkedhettek az Ilcsi és L'amia natura természetes kozmetikumaival illetve a Mandala/SPA elárulja Nektek, hogyan kényeztessétek bőrötöket a hétköznapokon is!

Részletes program:

12:00-12:30 Ilcsi természetes arc- és testápolási kozmetikumainak bemutatója
13:00-13:30 „A pihenés nem luxus” – hétköznapi spa & wellness a Mandala/SPA előadása
14:00-14:30 L’amia natura 100%-os vegan és természetes kozmetikumok bemutatása
15:00-15:30 Ilcsi természetes arc- és testápolási kozmetikumainak bemutatója 
17:00-17:30 „A pihenés nem luxus” – hétköznapi spa & wellness a Mandala/SPA előadása
18:00-18:30 L’amia natura 100%-os vegan és természetes kozmetikumok bemutatása

Akik velünk lesznek:

Ilcsi: Ismerd meg a magyar Ilcsi, minősített bio- gyógynövényekből, - gyümölcsökből és – zöldségekből készített termékeit.

L’amia natura: A L’amia natura standján vegán és természetes kozmetikumokat próbálhatjátok ki, termékmintákkal és kedvezményesen vásárlási utalványokkal ajándékozunk meg!

L’oréal/Mixa: MIXA az érzékeny bőr szakértője, a termékekben kizárólag a gyógyszerészek által ihletett hatékony összetevőket használ. A MIXA standon hoszteszeink segítenek megtalálni a bőrtípusnak megfelelő ápolókat, és termékmintákkal segítik a választást.

Mandala/SPA: Látogass el a Mandala standjára a Joy szigetekre, hiszen feltöltődő voucherekkel várnak benneteket, a kipróbálható termékek és szolgáltatások mellett.

Nivea: Látogass el a NIVEA® szépségápolási stúdióba, ahol szakképzett csapatunk segítségével részt vehetsz egy arcbőr diagnosztán. Ennek segítségével jobban megismerheted bőröd működését és szükségleteid. Valamint bőrtípusodnak megfelelő termékmintákkal is megajándékozunk.

Marionnaud: Vár bennetek a Marionnaud, aki a legújabb arc és testápoló termékeit mutatja be. Ezen felül megszerezhetitek a Marionnaud ajándékkuponjait is, amelyekkel az üzletben való vásárlás során további meglepetésben részesülhettek.

A Facebook eseményt IDE kattintva éritek el, reméljük sokatokkal találkozunk ezen a hétvégén is!