Szépségsziget - Sminkelj úgy, mint a profik!Elérkeztünk a Prix de Beauté utolsó hétvégéjéhez, mi lehetne jobb lezárás mint a make-up témája! Gyertek el, kiállítóink standjainál ragyogó sminket és manikűrt is kaphattok!


Részletes színpadi program:

14:00-14:30 sminkelés Oscar Larionnal: 1. smink: mai vadmacskás tusvonalas alapozó, highlighter hangsúlyos smink
2. smink: extrém füstös szemhangsúlyos matt rúzsos look
14:30-15:00 Marionnaud színpadi bemutatója: nappali smink - Tóth Edina, Marionnaud make up artist
15:00-15:30 Soliteint bemutatója: kozmetikai trendekre, a Soliteint cég céljaira, fejlesztéseire és nem utolsó sorban termékeire
16:00-16:30 sminkelés Oscar Larionnal: 1. smink: mai vadmacskás tusvonalas alapozó, highlighter hangsúlyos smink
2. smink: extrém füstös szemhangsúlyos matt rúzsos look
16:30-17:00 Marionnaud színpadi bemutatója: füstös szem - Tóth Edina, Marionnaud make up artist
17:00-17:30 Soliteint bemutatója: kozmetikai trendek, a Soliteint cég céljai, fejlesztései


A kiállítók standjainál sem fogtok unatkozni, akik velünk lesznek:

Rimmel: Gyere el a Rimmel standjára, ahol igazán ragyogó sminket kaphatsz sminkmestereinktől, előregisztrálással!

Chanel: Smink és manikür lehetőség. Bármilyen női Chanel parfüm vásárlás esetén, az új, Chanel Gabrielle parfümből egy mintát is kap ajándékba. Férfi Chanel parfüm vásárlói pedig egy Bleu de Chanel presztízs mintát kapnak. Továbbá aki Chanel bőrápolási terméket vesz azokat egy Le Lift presztízs mintával, míg akik sminkterméket vásárolnak, azokat szempillaspirál mintával lepik meg. 

Sally Hansen: Tölts el egy teljes napot a Sally Hansen-nel, egész napos körömfestést, körömápolási tanácsokat kaphatsz a standon. Előzetes bejelentkezés szükséges.

Guerlain: Saját sminkpódiummal vár, ráadásul aki ezen a napon aznap Guerlain terméket vásárol egy két sminkecsetből álló kis készletet kap ajándékba.

Be Creative Make up: Sminkeléssel várnak, aki ezen a napon BE terméket vásárol, egy Marionnaud sminkecsetet kap ajándékba. 

Soliteint: Próbáld ki a Soliteint termékeit, mindezek mellett szakmai kérdéseidre is válaszokat kaphatsz szakembereinktől. Workshop programjainkon kitérünk a kozmetikai trendekre, a Soliteint cég céljaira, fejlesztéseire és nem utolsó sorban termékeire.


A facebook eseményért kattintsatok IDE, találkozzunk szombaton a Millennium udvaron!