Színek és lurkók


Javában tombol a nyár, a legkisebbeknek szánt kollekciókban is dominálnak a rikító, élettel teli színek. Inspirálódjatok cikkünkből, valamint IKON magazinunkból, hogy a nyár hátralevő részében, és az iskolakezdés idején is a Ti srácaitok legyenek a legvagányabbak!

A mellény mindig laza kis viseletnek minősül, függetlenül attól, melyik korosztály hordja. A Zarában megtaláljátok a legjobb narancssárga darabot a fiúknak, ráadásul a mellényhez még egy lezser kis kapucni is dukál, ha netán jönne egy enyhébb zápor. A Zara kínálata a srácokat nem csak felül szolgálja ki. Az enyhén felhajtott végű, narancs színében pompázó rövidnadrággal garantáltan a korosztályuk legdivatosabb tagjai lehetnek a gyermekek. Ha nem lenne elég a narancstúltengésből, pólóért a C&A felé vegyétek az irányt.

A meleg színek dominanciája nem meglepő húzás a nyáron. Ezt még tetézi, hogy a citromsárga minden kishölgyön nagyon csinosan mutat. A Zara üzletéből ráadásul ki sem kell menni, ha a lányoknak is a leginkább szemkápráztatóbb darabokra szeretnénk beruházni. A Zara WestEndben található boltjában a legcukibb nadrágok, a legsportosabb tornacipők, pulóverek, de még fejkendők is kaphatóak, hogy a narancsfiúk társai igazi citromlányok lehessenek!