SZÍNES PROGRAMOK A JOY-TRENDSZIGETEN

img

Az őszi JOY-napok idején nem csak a számtalan akció és az exkluzív WestEnd kuponok miatt lesz érdemes benéznetek hozzánk, hanem mert a nagy shoppingolás közben ezúttal is kiköthettek egy kicsit a JOY-Trendszigeten! A Millennium Udvarban található színes kavalkád november 8. és 11. között szuper programokkal, ajándékokkal, értékes nyereményekkel, vár titeket és párotokat, hiszen idén egy különleges pasis helyszínnel is készülünk - semmiképp ne hagyjátok ki!

Lássuk, mi várható:

 A K&H is szeretne a Te JOY napod részese lenni. Ha már mindent megvettél, amit kinéztél magadnak, látogass el standunkra, ahol meglepetéssel várunk!

Látogass el standukra és csodáld meg a legújabb Audi A1-es modellt!

Nem kell otthon hagynotok a férfiakat! Miközben te vásárolsz, ő elmerülhet a legtrendibb kütyük világában. A Men Lounge-ban VR szemüveggel, X-boxszal és plazmatévés meccsnézéssel készülünk a Media Markt támogatásával.

Felejts el mindent, amit eddig tudni véltél a tündérmesékről! Látogass el a Nina Ricci standjára, illatozd meg a legújabb Bella illatot és tündökölj modern kori hercegnőként. #princesslife

Ha érzed magadban az eleganciát, az elszántságot, vágysz a győzelemre, de fair play szabályok szerint élsz, akkor az új LACOSTE L'Homme Intense a Te illatod. A LACOSTE férfi titka: stílus mindenekfelett. Gyere és próbáld ki standunknál az új illatot és női illatpárját, mi pedig meglepünk egy kis aprósággal.

Fedezd fel az új Nature Box haj- és testápolási termékcsaládot, ismerd meg a 100%-osan hidegen préselt olajok előnyeit, és élvezd egy kényelmes kézmasszázs keretein belül a #NatureBoxBeauty kincseit!

Eat Clean - Tiszta Diéta - fogyókúra éhezés nélkül! Kóstold meg fehérjetermékeinket és vágj bele! Csak egy dolgot veszíthetsz, a felesleges kilókat!

Itt a lehetőség, hogy a szerencse melléd álljon! Nem kell mást tenned, mint kivágni a JOY magazin szerencsekuponját, ellátogatni a JOY- Trendszigetre és máris indulhatsz az értékes nyeremények egyikéért!