Szurkolj a Fociőrültek Westiválján!

img

Június 14. és július 15. között újra focilázban ég a világ! A világbajnokságok idején a fociőrültek mellett még azokat is elkapja a meccsek hangulata, akik egyébként nem keményvonalas rajongói a sportágnak - főleg, ha jó hangulatban, együtt lehet szurkolni a kedvenc válogatottunknak!

Ennek az önfeledt, közös szurkolói élménynek ad teret a WestEnd egy hónapon át a Millennium tetőkertben, ahol a vb ideje alatt mindenkit vár a Fociőrültek Westiválja!

 

 

A meccseket 28 négyzetméteres óriás kivetítőn lehet majd végig izgulni, miközben a terasz két sörfesztiválnak is helyet ad: június 14. és június 29. között a cseh söröké a főszerep, június 30-tól július 15-ig pedig a német italok veszik át a terepet. A sörfesztiválokról ide kattintva olvashattok részletesebben.

Érdemes hát többször is a szurkolói teraszra szervezni a meccsnézést, hogy a több mint 100 féle sör kóstolására jusson idő! A harapnivalóról pedig A Séf Asztala kolbászos finomságai gondoskodnak. Mindezt az 1500 fős nézőtérrel, így a stadionhangulat garantált!

A Fociőrültek Westiválja a vb ideje alatt - június 29. kivételével - minden nap 12:00 és 01:00 között várja a szurkolókat.

A belépés ingyenes!

Jelezd a Facebookon is, ha nálunk nézed a meccseket: https://facebook.com/events/1000630470091742/

Június 29-én a rendezvény a helyszín átépítése miatt zárva tart.