Találkozzunk a JOY-Trendszigeten!

Látogassatok el május 10. és 13. között a WestEnd Millennium udvarába, ahol a JOY-Trendsziget 4 napon át programokkal, ajándékokkal és nyereményekkel vár - sőt, még a saját címlapfotódat is elkészítheted!

 

PÖRGESD KI A SZERENCSÉD!

Itt a lehetőség, hogy a szerencse melléd álljon! Nem kell mást tenned, mint ellátogatni a JOY-Trendszigetre, kivágni a JOY magazin szerencsekuponját, és máris indulhatsz az értékes nyeremények egyikéért!

 

JÓ LENNE EGY KIS PLUSZ PÉNZ ÉV VÉGÉN?

Az OTP Bank standjánál megtudhatod, hogyan juthatsz év végén plusz pénzhez a vásárlásaid után. Ha pedig további élményekre, meglepetésekre és egy kis felfrissülésre vágynál a JOY-Napok forgatagában, akkor egy frissítő kávét is kaphatsz.

 

LIMITÁLT KIADÁSÚ FIAT 500

Csodáld meg a limitált kiadású Fiat 500 Collezionét, és regisztrálj, hogy eltölthessetek együtt egy stílusos hétvégét! A standnál további értékes nyeremények is várnak!

 

CÍMLAPFOTÓZÁS ÉS PERWOLL TERMÉKMINTÁK

Látogass el a Perwoll stílusos standjára, ahol termékminták és fotózás vár, mely során lehetőséged van készíteni egy címlapfotót a JOY és a Perwoll jóvoltából. Tündökölj a Perwollal úgy, mint egy sztár!

 

FRISSÜLJ FEL A SMARTWATERREL!

Frissülj fel a nagy rohanás közben Smartwaterrel a Joy-Trendszigeten!

 

VEDD FEL A SAJÁT VIDEÓDAT!

Vedd fel saját Paco Rabanne Lucky Dance videódat! A Paco Rabanne standon egy hosztesz és iPad segítségével megalkothatod saját Lucky Dance koreográfiádat, melyet social media felületedre feltöltve értékes nyereményekért szállhatsz versenybe.

 

FEDEZD FEL A PARTYK ÚJ ILLATÁT!

Látogass el a 212 VIP Party Fever standunkra, és fedezd fel a partihangulatú új illatokat! Ha ezen a hétvégén bármilyen 212 VIP terméket vásárolsz a Douglas vagy Marionnaud Parfümériák egyikében, a számla bemutatásával különleges Carolina Herrera ajándékot kapsz standon lévő hoszteszektől.

 

ORIFLAME NYEREMÉNYEK

Szabadulj ki a mindennapokból az Oriflame-mel, és legyen tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

HŰTSD LE MAGAD A SOPRONIVAL!

Téged is elkap a shoppingláz? Hűtsd le magad egy ajándék Soproni Radler 0.0% Meggy-Citrommal!

 

PRÓBÁLD KI A KÜLÖNLEGES B.U. ILLATKAPUT!

Próbáld ki különleges módon, teljesen magadon a B.U. legújabb illatát, a Passiont. Csak menj keresztül az illatkapun, és máris magadon érezheted a szenvedély illatát, mely épp annyira erőteljes, mint amennyire érzéki.