Tavasszal is mozizz a WestEndben!

img

Íme a szezon három, általunk, legjobban várt moziélménye!
Ne hagyd ki Őket, ha tartalmas kikapcsolódásra vágysz! A jó idő izgalmas kalandokkal szolgál a vásznon is!
 
Tim Burton: Dumbó
 
Újabb Disney klasszikus elevenedik meg a mozivásznon élőszereplős változatban. Ezúttal a különc rendező Tim Burton nyúlt hozzá a történethez, hogy elmesélhesse a cirkuszi kiselefánt kalandjait.
 
Max Medici cirkuszigazgató cirkuszában különös újszülött elefánt érkezik. A jövevényt túlméretezett fülei nevetség tárgyává teszik az egyébként is küszködő cirkuszban.
 
Csakhogy nem véletlenül vannak azok a filmek, hamarosan kiderül, hogy Dumbó képes repülni, a cirkusz élete pedig hihetetlen fordulatot vesz. Amire V.A. Vandevere is felfigyel, sz üzletember ugyanis varázslatos lényeket gyűjt, eddig sosem látott showműsorához.
 
A feldolgozás új perspektívából mutatja be a hőn szeretett klasszikust, melyben a különbözőséget ünneplik, a családot nagy becsben tartják, az álmok pedig szárnyalhatnak.
 
Hazai bemutató: március 28.
 
Bosszúállók: Végjáték
 
Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti.
 
Nagyszabású fináléra számíthatunk a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, a Bosszúállók: Végjátékban, ahol régi és új ismerősök tűnnek fel, vagy éppen el, és végre kiderül az egész univerzumot érintő legnagyobb titok is!
 
Hazai bemutató: április 15.
 
John Wick: 3. felvonás – Parabellum
 
John Wick a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. Ha pedig ez mind nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.
 
Ezzel szemben Wick békét akar. Így a legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül…
 
Az alkotók még kreatívabb, még látványosabb harcművészeti jelenetekkel rukkolnak elő a John Wick-sorozat legújabb, legvadabb részében. Keanu Reeves ezúttal is nagyon kemény és stílusos akciókkal lepi meg a filmrajongókat.
 
Hazai bemutató: május 16.