Tavaszi eső? Nem gond! - Trendi vízálló szettek a tavaszi záporok ellen

Az első termék nem más, mint a gyerekkorunkban meggyűlölt esőkabát! Emlékszünk mindannyian a fura anyagra, illatra, patentos gombokra, élénk színekre és arra, hogy mindig háromszor akkorát adtak ránk, mint amekkora jó lett volna. Ezek után természetes, hogy semelyikünk nem szívesen vesz fel esőkabátot, hiszen ez az élményünk róla. Ennek azonban nem kell így lennie. A legtöbb divatmárka polcain megtalálhatóak a stílusos, divatos és szuper hatékony esőkabátok, mint például a Zara púderrózsaszín darabja, vagy ez a különleges zöld a Pull&Bear üzletéből. Te bevállalnád a citromsárga zoknit hozzá?


A következő, és talán a legfontosabb beszerezendő darab a gumicsizma. Rengeteg olyan csizmával találkozhatunk, ami csinosak és trendik, annak ellenére, hogy bírják a vizet, olyan jól néznek ki, hogy garantáltan sajnálni fogod ha nem esik az eső, és nem tudod felvenni őket. Látogass el a WestEnd Office Shoes és Deichmann üzleteibe, és válogass a jobbnál jobb gumicsizmák között. A megszokott magas szárú csizmák mellett, már találhatsz bokacsizmákat is, fényes, matt, masnis, csattos, mintás, pasztell változatokban. Tényleg, csak a fantázia szab határt a gumicsizmák trendjének, mi pedig nagyon örülünk, hogy végre van olyan lábbeli, ami nem ázik át az esőben!

Mindenképp szerezzetek be a fenti darabok közül párat, még az eső szezon előtt! Reméljük, ha záporra ébredtek, akkor is tudtok majd stílusosan indulni otthonról!